Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już to wiem

KTO PRZEŻYŁ ŚMIERĆ KLINICZNĄ?

Polecane posty

Gość ja już to wiem

Ja przeżyłam i wiem co jest potem. Czy jest ktoś kto też to przeżył? Chciałabym, żeby opowiedział...

Gość może opowiesz
nam co to potem jest?

Gość bojes
najpierw opowiedz Ty!

Gość może opowiesz
tylko nie przepisuj z ksiązek, co?

Gość może opowiesz
no i co, nic nam nie powiesz?

Gość może opowiesz
no i co, nic nam nie powiesz?

Gość ja już to wiem
Nie czytałam książek na ten temat, bo po co? Jest cisza, bezpieczna cisza. Zaczynasz się zastanawiać, dlaczego ludzie tak się denerwują, dlaczego się martwią, szczególnie jak widzą twoje ciało, obserwujesz najpierw ich zachowanie, dziwisz się dlaczego krzyczą, dlaczego płaczą, wiesz, że wszystko jest w porządku, że nic się nie stało, czujesz, że jesteś ponad to, co się dzieje z ludźmi "na dole" i nie rozumiesz ich zachowania. Potem czujesz ogromną, potężną siłę dookoła siebie i zdajesz sobie sprawę z tego, że nie chcesz, żeby to się skończyło, że jest już tak dobrze i tak bezpiecznie. Ale potem "czujesz przez skórę", że to jeszcze nie jest dla ciebie, nie teraz i... wracasz. I ten powrót jest bardzo bolesny. A kiedy się budzisz, choćby na zewnątrz trwało to chwilę, masz wrażenie, że nie umiesz mówić, chcesz wydobyć z siebie głos, ale usta ci się nie układają tak jak tego chcesz. I nie czujesz się wcale dobrze. A jak z wami?