Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona czasem

male przyjemnosci -

Polecane posty

Gość zadowolona czasem

no wlasnie..co was cieszy ? tak na co dzien ? a najbardziej ? co poprawia wam humor?;-)...a co daje sile ,gdy jest zle? umiecie zauwazac blahostki, ktore czasem maja wielkie znaczenie?...chcialabym poprobowac,poznac,zauwazyc...;-) napiszecie?;-)

ostatnio, jadac autobusem, slyszalam rozmowe dwojga mlodych ludzi, wygladali na licealistow, gadali cos o lekcjach z polskiego. to byla bardzo fajna, kulturalna rozmowa, nie slyszalam specjalnie konkretow, ale chlopak mowil rzeczy typu \"moje poglady ostatnio zupelnie sie zmienily\" - pomyslalam, nastolatek ma jakies poglady i w dodatku ewoluujace, a potem, kiedy juz wchodzilam, uslyszalam jeszcze z jego ust \"nie wierze w nic, jestem racjonalista\". a jednak oprocz agresywnej i zdegenerowanej mlodziezy, o ktorej tak teraz glosno, ciagle gdzies istnieje tez ta fajna mlodziez, myslaca mlodziez :) to mi bardzo poprawilo humor :)

Gość sok z gumi jagód
czekolada :P

to miłe ze nie wierzymy w nic... jesteśy racjonalistami \"głupi, złodziejscy, niewraźliwi... i przede wszystkim podziwiani\" FAJNIE

Gość a mnie cieszy śnieg

Gość bo ty masz 16 lat

Gość a mnie cieszy tylko........
głęboka penetracja odbytu, aż po stolec w kiszcze, z wytryskiem czekoladowym na twarz

Gość a mnie cieszy śnieg
i jak dostane od kogoś fajnego e-maila albo ktoś nieznajomy uśmiechnie się do mnie na ulicy! ogólnie fajnie jest ;D

Gość a mnie cieszy śnieg
fucking czy ty masz 16 lat?

Gość a mnie cieszy śnieg
no widzisz! (to do "bo ty masz 16 lat")

Gość zadowolona czasem
*snieg *wyrwane dla siebie chwile, gdzie nie trzeba robic nic i nikt niczego nie chce;-) *usmiech na twarzy mojego mezczyzny :-) *to,ze poprawia nam sie w kraju..:-) * to,ze tyle fajnych babeczek jest na kafe;-) *espresso z psiapsiola w ulubionej knajpce;-) *....ciekawe rozmowy... *...kultura !...:-) *czytanie pamietnikow..z czasow podstawowki;-) czesc takich 'moich'...a czesc tak bardziej ogolnie...:-)

Gość zadowolona czasem
a jedna z najwiekszych dzisiejszego wieczoru sprawiloby mi gdybyscie sie tymi przyjemnosciami swoimi podzielili;-)...

Gość garnkotluk
kazdy wyjazd na wakacje