Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popławik

gdyby kobieta maiała kasę i chatę ożeniłbym się z nią

Polecane posty

Gość popławik

a nawet zapłosdnił wielokrotnie ale ... jak nie ma to moge ją tylko przelecieć. Takie życie jest wszawe. Na miłość i zobowiązania nie ma miejsca.

Gość ziuuuu
a ty, autorze, masz kasę, chatę? ja bym nie chciała splunąć nawet w twoim kierunku :P

Gość Gdyby kobieta
miała chatę i kasę, to nie wyszłaby za Ciebie, tylko za kogoś normalnego, a z Tobą, to by się najwyżej bzyknęła w wolnej chwili, tak dla zabicia nudy. :)

Gość popławik
ciekawe, że wam nie jest wstyd oczekiwać, że gościu będzie miał chtę i kasę ... Uprawiacie filozofię Kalego !

Gość takiego obwiesia bez
kasy i chaty nie chcę. facet ma to wszystko zapewnić kobiecie. nie odwrotnie! ament!!! :P

Gość Gdyby kobieta
Mam chatę (90m) i kasę (złota karta), ale naprawdę nie chcę za Ciebie wyjść, bo skoro nie masz, to jesteś nieudacznikiem, a ja z takimi, to sie mogę najwyżej zabawić czasem. :)

Gość Rybcia8888
O mój boże cóż za człowiek z Ciebie. Czy ty myślisz ( to chyba zbyt pochopnie o tobie napisane, że myslisz) że kobiety są tylko do bzykania? Zadaniem prawdziwego mężczyzny jest zapewnić kobiecie byt, a nie na odwrót!!

Gość popławik
to co chcesz seksu czy miłości ? Bo co wspólnego ma miłóść z achata czy kasą ?

Gość Gdyby kobieta
To Ty uważasz, że ma coś wspólnego. A ja faceta na stałe nie chcę. Po co ma mi się szarogęsić i wymądrzać? Wolę być sama z facetem "z doskoku".

Gość rupercik
one takie są: gadają o miłości ale chcą tylko kasy. Jest świetny dowcip na ten temat: - czy mogłąbyś wyjść za mąż za starego i grubego milionera ? - nigdy ! najpierw bym się w nim bezinteresownie zakochała

Gość popławik
ty "Gdyby kobieta" jesteś strasznie cyniczna ale rozumiem, że feminizm kompletnie zmaskulinizował twoje uczucia

Gość Gdyby kobieta
To nie feminizm sprawił, że mam takie a nie inne uczucia, tylko jeden pojedyńczy facet otworzył mi moje śliczne oczęta na cały męski ród i sprawił, że nie zaangażuję się już nigdy, bo nie mam ochoty pchać się w coś, co mnie zrani. :)

Gość popławik
strasznie to mądre co piszesz - jeden gość wybrany na dodatek przez ciebie otwozrył ci oczy na wszystkich facetów, żarty sobie stroisz czy co ? A może jesteś siksą lub gąską ?

Gość Gdyby kobieta
Dorosła jestem dziecino. Mam 31 lat. Status materialny zawdzięczam rozumkowi (tak to zdaje się faceci intelekt kobiecy nazywają), więc gąską też raczej nie jestem. Cyniczna? No coś Ty. Jestem współsponsorką kilku akcji charytatywnych, więc o cyniź mie lub egoiźmie raczej nie mówmy. Zawsze dotrzymuję obietnic, które złożyłam samej sobie. A obiecałam samej sobie, że nie obdarzę prawdziwym uczuciem żadnego mężczyzny. :)

Gość popławik
dzieckiem jesteś jheśli idzie o uczucia i to chyba upośledznym

Gość ja jacek
gdyby kobieta - jebiesz jak potłuczona - jesteś wielką nieudacznicą - to wiem , a te wszystkie pierdoły to wypisujesz z nudów.Nikt by takiego ścierwa nawet na kawę nie zabrał , a co dopiero do wyra.

Gość Gdyby kobieta
Nie masz racji. :) Tak naprawdę, to.... kocha się tylko raz. Każde następne uczucie, to tylko zauroczenie i nie warto się w nim pogrążać, żeby później nie cierpieć. :)

Gość popławik
co ty wiesz o miłósci ... tyle co dziecko. nie więcej.

Gość Gdyby kobieta
ja jacek - no kurnia, rozszyfrowałeś mnie! :D :D :D Nudzi mi się, bo ślubny ogląda coś o samurajach, więc postanowiłam kogoś troszkę powkurzać. A autor topicku świetnie się do tego nadaje. :P :D

Gość Gdyby kobieta
popławik - przepraszam. 🌻 Naprawdę cholernie mi się nudziło. ;) :)

popławik, a jakiej ty miłości szukasz? W koncu też chcesz kobiety z kasą i chatą. Takie czasy, ze o miłości to mogą mówic osoby o tym samym statusie finansowym. A bieda w kraju trochę weryfikuje spojrzenie na miłość. Miłość nie jest wieczna, kiedyś przygaśnie i co wtedy? Kopa w tyłek takiej pannie, bo już jej nie kochasz???? Czy jeśli tak pragniesz miłości, czy jesteś pewien, ze sie sprawdzi w kłopotach, gdy np. Twoja ukochana zostanie inwalidką na wóżku, albo bardziej trywialnie: urodzi Twojego dzidziusia i wyleci z pracy???? W czym się Twoja miłość objawi? W spojrzeniu spaniela i słowach kocham Cię, gdy nie będzie kasy na chleb, a dziecko będzie płakać z głodu??? Masz bardzo wybiórcze pojęcie o uczuciach. To nie jest kląskanie sobie w oczka, trzymanie się za raczkę, ochy i achy. Miłość to sztuka szacunku dla ukochanej osoby i dążenie do uszczęśliwiania jej w każdej chwili zycia, nawet w tej najtrudniejszej...

do Gdyby Kobieta - mam 10 lat mniej od Ciebie i każdy kolejny facet utwierdzał mnie w przekonaniu takim jak Twoje; teraz próbuję ost raz, jak nie wyjdzie poszukam takiego z \'chatą i kasą\' i nie będę mieć skrupułów takie jest życie pozdrawiam

Gość martika tika
Ideały dobre są dla nastolatków. Z ideałów sie wyrasta. W wieku lat 20- stu byłam idealistką, kasa się nie liczyła. Dzis wiem, ze jest bardzo wazna, i rozumiem Cie w 99%

Gość Gdyby kobieta
Daj mi te noc - nie wierz ani jednemu mojemu słowu. Pisałam z przekory. Czekaj na prawdziwą miłość. Ona przyjdzie. Naprawdę. :D

Gość karammba
ktoś o was śpiewał kiedyś Jaka kochana twoja cena wolisz w dolarach czy wolisz w plnach, cena za miłóść dom i rodzine powiedz nim wpakuje się na mine" Powiem tak jeżeli facet coś ma dzięki pieniadzą to nigdy tego nie będzie szanował...

Gość kirak
Nigdy nie ozenilbym sie z kobieta dla kasy.Kobieta musi mnie pociagac ,nie mowiac juz o milosci. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji.Jak wychowywac dzieci.jak sie cieszyc z zycia ,jak pokonywac trudnosci.Nie mozna zyc obok siebie. To nienormalne.

Gość kokta
Kirak-masz racje.On nawet nie zdaje sobie sprawy jak ciężkie jest życie z kimś kogo się nie kocha.To jest przekleństwoi nawet kasa tu nie pomoże.

Gość kokta
kasa jest bardzo ważna ,bo pomaga w życiu .Jej brak potrafi wiele zmienić na gorsze,ale żyć bez milości?to przecież układ,zawarcie umowy.W innych sprawach -tak,ale nie w malżeństwie....nie potrafilabym tak..na chłodno,bez namiętności tej iskry w oku...Nie chce oceniać innych, bo każdy oczekuje od życia czegoś innego,więc szukajmy aż znajdziemy:)

Gość babka z kasą
kotuś - kobietka z kasą (czyli niezależna i ustawiona) nie będzie sobie zawracać d...y jakimś gołodupcem. Ewentualnie możesz posłużyć jako pompka dopochwowa na jedną noc a potem.... adios frajeros!

Gość gosieeeeeeeennnnnka
GOŚCIU JESTEŚ NIEUDACZNIKIEM,DOSKONAŁYM PRZYKŁADEM,ŻE FACECI ZESZLI NA PSY W DZISIEJSZYCH CZASACHG,NIE BÓJ SIĘ-BABA Z KASĄ NAPEWNO NIE BEDZIE CIE CHCIAŁA.PAPA.