Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margherita

MĘŻCZYZNA prawie IDEALNY...

Polecane posty

Znacie takiego? Wiem, że nie ma ideałów, ale jestem bardzo ciekawa JAKI musi, powinien byc facet, by całą reszte gatunku bić na głowę...

Gość u la la la la
powinien byc wierny i nic poza tym...

wierny....i wszytsko inne zniesiesz...(np) balaganiarz, nudziarz, bezwzglednie w ciebie wpatrzony...?

Gość glos wiekszosci kobiet
wysoki, przystojny i bogaty

Gość biała orchidea
Kochający mnie, troskliwy, opiekunczy, uprzyjmy, bardzo kulturalny, troszkę chłopiec, troszkę poważny mężczyzna, niemarudzacy, z poczuciem humoru... przystojny, wysoki, dobrze zbudowany, silny by nosil mnie na rekach, dobra kondycja na dlugie spacery...opalony... domator, ale gdy trzeba dusza towarzystwa, WIERNY, romantyczny... pachnący pięknie, mający jakieś zamiłowanie hobby, talent do czegoś, może być artysta... bogaty, by płacił za mnie, szanował mnie i moją rodzinę...dzwonił, troszczył sie o zdrowie, pytał czy jest mi zimno, czy nie jestem głodna... umiejący zaaranżować ciekawie czas...

Gość biała orchidea
ja też chyba mam wielkie szczescie, bo powyzszy opis to opis mojego chlopaka..;)

MÓJ NARZECZONY Zawsze jest przy mnie, gdy najbardziej go potrzebuję. Wspierał mnie w każdym momencie mojego życia. Jest naprawdę wspaniały, nigdy się z nim nie nudzę, ma wspaniałe poczucie humoru, widzę w nim zarówno spontanicznego chłopca, jak i odpowiedzialnego mężczyznę. Wiadome jest że kłótnie nam się zdarzają nawet często ale to tylko umacnia nasz już 5 letni związek.

Moj chlopak tez jest prawie idealem! Na jego twarzy zawsze pojawia sie usmiech jak tylko mnie widzi. Czy akurat wroci z pracy, czy otwiera rano oczy. Ciagle szuka fizycznego kontaktu ze mna - przytula, bierze za reke, glaska po plecach itp. Co chwile musimy sie dotknac jak tylko jestesmy w swoim poblizu. Tolerancyjny, moge z nim porozmawiac na kazdy temat i wyrazic swoje szczere zdanie, moge byc soba. Porozmawiac zarowno o torebce, ktora kupilam przez internet, planach na przyszlosc, fantazjach seksualnych jak i o bylym chlopaku. Wszystko ze soba omawiamy, taka odczuwamy potrzebe, zarowno kazdy szczegol jak i wazne sprawy. Dba o mnie, przypomina mi o moich sprawach, podwozi do pracy, zaklada skarpetki na nogi gdy spie i mam zimne stopy... Moglabym pisac i pisac... po prostu facet -prawie ideal to nie tylko namietny kochanek ale tez najlepszy przyjaciel.