Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłuszko.

Odpowiedzcie.. Pare pytanek Plis

Polecane posty

Gość jabłuszko.

Niom więc zadam pare pytń i prosze o odpowedzi..: 1 :Biore tabletki Harmonet ...1 opakowanie wziełam własciwie tylko podczas 7 dniowej przerwy szczeliłam gafe tabletke wziełam w 7 dzień wieczorem .. wziełam poprostu o 1 dzień za wcześnie.. Załozyłam już jeden topik Kobitki odpowiedziały mi że lepiej wcześniej niż później że raczej w ciąze zajść nie mogłam... pozatym mój chłopak nie kończył we mnie ... ale dziś jednak zapomniałam o tym błedzie w przyjmowaniu tabletek i odważyłam sie z chłopakiem by skończył we mnie.. teraz troszkę sie obawiam .. miałam dostać dziś Miesiączke i własnie moje 2 pytanie brzmi : jak dopiero zaczełam stosować tabletki i po 1 opakowaniu okres dostałam w 2 dzień .. więc w tym powinnam tak samo? Czy narazie to wszytstko sie jakoś reguluje i mogę dostać.. po czasie? Prosze o szczere i normalne odpowedzi dziękuje papa

Gość jabłuszko.
plisek:)

Abosolutnie nie masz sie czym martwić;-) może kończyć w środku. Krawienie nie musi wystąpić w tym samym dniu.

Gość jabłuszko.
Aha Mairka no rozumiem.. :( ale wiesz jakbym dobze brała tabletrki ale wziełam o jeden dzien za wczesnie cholerka;(

Może prościej;-) To że wzięłaś wczesniej nic nie powinno zmieniać więc nie masz się co martwić i ciazę:-) Co do krawienia z odstawienia czasem występuje 2 dnia czasem 3 a czasem później. Martwić się można jak wcale nie wystąpi.

Gość jabłuszko.
Dzieki ..a ty bierzesz tabletki:) ??

Nie ale mam zamiar więc się sporo na ten temat dowiadywałam;-)

Gość jabłuszko.
aha awie ktoś coś jeszcze na ten tamet :)?

Gość jabłuszko.
eh no:(

Gość jabłuszko.
sory

Gość renka-80
tabletki staraj sie brac regularnir, aha jak robisz przerwe to krwawienie nie występuje co miesiąc np. po 2 dniach róznie, z czasem wszystko sie unormuje.pozdrawiam

Gość kurczę przecież juz wczoraj
ci odpowiedzieliśmy. Jeszcze ci mało? To idź do gina i spytaj zamiast dopytywać ludzi, którym i tak nie wierzysz :-(

Gość wszystko jest ok
Tabletki mozesz wziac zawsze troszke wczesniej lub pozniej-dla zmiany cyklu-nie oslabia to dzialania tabletki-jesli bierzesz pozniej regularnie dzialaja tak samo

Gość jabłuszko.
wiem:(.. ale dziś wiecie... wtedy sie nie martwiłam dziś mój boy skończył we mnie..:( i taka lipka mi sie nakręca

Gość Animka
Jabłuszko>>> naprawdę nie ma się czym przejmować, niektóre kobiety robią sobie na przykład 3-dniowe przerwy, bo tak zalecił lekarz. Gorzej byłoby gdybyś wzięłą o dzień za późno, ale w twojej sytuacji wszystko jest ok:):)

Jabluszko a Ty znowu panikujesz.Napewno nie jestes w ciąży,juz Ci pisałam że biorąc tabletkę dzien wczesniej jestes nadal zabezpieczona....gorzej by było gdybys wzięła tabletke pierwszą 9dnia a nie 8. A krwawienie nie koniecznie musisz dostac tego samego dnia tym bardziej ze dopiero od niedawna bierzesz tabletki. Dziewczyno nie stresuj się tyle....tabletki miały Ci pomóż ,dac większy komfort i przyjemność z seksiku....a nie same problemy. Buziale i głowa do góry wszystko jest w jak najlepszym porządku