Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Gdzieś muszę. Wstyd to krasc. I z dupy spać. Zostaw mnie, nie lubię szybkich kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Proszę mnie wykreślić z tej wyliczanki. Maz nie ma nic przeciwko z tego co widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Anastazje teraz grzmoci chlop aż tynk z sufitu spada na siasiada i ma to w dupje To bez znaczenia liczy się większy obraz wszechświata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wierzycie w to co on wypisuje o mnie? Wahają się jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wierzycie w to co on wypisuje o mnie? dorzuca do ognia i się cieszy, że przytrolował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: I z dupy spać. Zostaw mnie, nie lubię szybkich kobiet Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 237 Napisano 1 godzinę temu Ona w moim życiu jest po coś ściągnąłem jom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dorzuca do ognia i się cieszy, że przytrolował Tu nie ma równych i równiejszych więc poluzuj swój surdut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona w moim życiu jest po coś ściągnąłem jom Karma bicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu A tobie elka zależy co myślą o tobie avatary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wahają się jeszcze Jakby napisali że wierzą to ja od razu się żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jakby napisali że wierzą to ja od razu się żegnam. Kaktus mi na dupje rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Tu nie ma równych i równiejszych więc poluzuj swój surdut jeszcze nie mam surdutu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 1 godzinę temu mie nie dziwia ani rozwiazle madki ani rozwiazle ojdze, zadna sensacja jeez... byle samej sie na takiego nie nadziac, lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A tobie elka zależy co myślą o tobie avatary? Jeżeli takiej kúrwie zleżałej by wszyscy uwierzyli a nie mi to nie mialabym ochoty tu pozostać nawet chwile dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jeszcze nie mam surdutu To cokolwiek co ściska twoje jądra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeżeli takiej kúrwie zleżałej by wszyscy uwierzyli a nie mi to nie mialabym ochoty tu pozostać nawet chwile dłużej. jass Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: To cokolwiek co ściska twoje jądra nic ich nie ściska - noszę bokserki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Jeżeli takiej kúrwie zleżałej by wszyscy uwierzyli a nie mi to nie mialabym ochoty tu pozostać nawet chwile dłużej. przez zdjecia nie da sie obcowac seksualistycznie. moze jego jedyna dopuszczalna forma intymnosci jakom doswiadczy. nudne to juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: przez zdjecia nie da sie obcowac seksualistycznie. moze jego jedyna dopuszczalna forma intymnosci jakom doswiadczy. nudne to juz. Z elkom mam nadzieję że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Z elkom mam nadzieję że nic bys nie wywalal to bys mial nawet pare dzifek na boku ale nie umiesz niestety w zbieranie pokemonow. zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, JajaWywalone napisał: Maz nie ma nic przeciwko z tego co widzę Kogo mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: przez zdjecia nie da sie obcowac seksualistycznie. moze jego jedyna dopuszczalna forma intymnosci jakom doswiadczy. nudne to juz. Wszystko wszystkim ale nie będzie wymyślał ze ja w ciąży takie zdj robiłam bo to jest grubo za gruba akcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 1 godzinę temu Libed ci napisal nawet ze zaprzepaszczasz wszelkie szanse na przyszłe nudelki czy stosunki o ktore piejesz ha ha xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Jakby napisali że wierzą to ja od razu się żegnam. Nie napiszą bo boją się że odejdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 1 godzinę temu ale glupota. tylko Anastazji przeorana kaczpa zostala, kazda zwieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kogo mąż? Misia gogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 237 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nic bys nie wywalal to bys mial nawet pare dzifek na boku ale nie umiesz niestety w zbieranie pokemonow. zycie. Nie interesuje mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: lepiej w druga stronę jak Cię ludzie lubią to zawsze Ci pomogą Dobra czyli mam grzeczną być 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach