Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyttttanko

seks na siłe!!!????

Polecane posty

Gość pyttttanko

dziewczyny czy macie taka fantazje erotyczna ze wasz partner robi to z wami wbrew waszej woli??? jesli tak to czy powiedziałyscie to swoim parterom???

Gość dla mnie to byłby gwałt
ale skoro lubisz być gwałcona to mu po prostu powiedz. Nie wiem tylko, czy nie poczyta tego jako pewnego rodzaju zboczenie...

Gość potomak
Mam, czasami nawet, że jestem przymuszana do sexu z dwoma, mezczyznami. Mój maz jes b. konserwaywny i nie odwazyłabym mu sie o tym wpomniec.

Gość pyttttanko
przeciez mi nie chodzi o gwałt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raczej o taka demonstracje siły w łózku...

Gość pyttttanko
o widze ze ktos mnie rozumie:)

Gość jaki Lusi
?

Gość potomak
Zastanawiam sie czy z facetami to nie jest tak, ze jak juz maja te swoja jedyna, to zaczynaja ja traktowac, jak swietą. Czytam, ze faceci chca to czy tamto, ja tez lubie eksperymenty, ale mój maz na kazda podobna wzmianke reaguje alergicznie, i nie chodzi tu o jakis zbiorowy sex, ale małe urozmaicenie typu oral z połykiem ( nie lubię tyego okreslenia) wibrator itp.

Gość jaki Lusi
heh, wyprobuje chyba;) jak tylko ciocia sobie pojedzie:o

Gość pyttttanko
a wiec co?mój facet jest raczej otwarty na tego typu rzeczy...nie mieszkamy razem,którejs nocy obudził mnie sen,ze padał deszcz niby w tym snie obudziłam sie z wielką ochotą na sex...ubrałam sie w pończochy,pas i stanik,na to nałożylam tylko płaszcz i pojechałam do niego...i namietnie sie kochalismy...nastepnej nocy obudziłam sie ok 2,i tak leze w łózku i sobie mysle...i zrobiłam tak jak we snie...był w szoku...ale baaaaaaaaaaardzo mu sie podobało... dlatego nie wiem moze powiedziec mu,moze nie wprost ale dac do zrozumienia

Gość pyttttanko
Lusesita a wiesz ze to bardzo dobry pomysł.hmmm...

Gość a jakie sa
wasze ulubione pozycje?

i nie tylko i nie tylko :P ino co by cie łańcuch nie wciągnuł :o

na ursusie i w Żuku :classic_cool: na ursusie podczos jazdy łocywiście :D HARDCORE :D:D

nawet sie nie bedzies muisiala rusać bo to trzęsie jak chłolira na pole pojedziem między zimioki i żyto ino gdzie ci jo to teroz znajde :o

te luśka ale jo ursusa ino w beretce i kufajce prowadze seks seksym ale łoprawa musi być :classic_cool: