Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestki słonecznika

Pytania bez odpowiedzi

Polecane posty

Dea Kochana 🌻 co u Ciebie? (pytanie z odpowiedzią mam nadzieję :P)

Gość ale jak cos rowna sie zero
to tego nie ma i nie widac, tak tlumaczylas, ze nic nie ma poza zyciem, bo nic nie widac, to dlaczego zero jest? drugim zaprzeczasz pierwsza odpowiedz

Pestka pierdolisz :) zupelnie jak bym slyszal nasza stara pania profesor od filozofii rzygac mi sie chcialo jak bylem na jej wykladach :P wnosily wiedze rowna zero :P

a to moje pytanie:czy myśli o mnie? NIe dowiem się bo nie zapytam,lubię się czasem pozastanawiać:) A może jednak zapytam........ Sama jeszcze nie wiem Ale jak zapytam to i mi odpowie to napisze ze pytanie było z odpowiedzią i trzeba je wykasować z tego topiku:)

matematycznie to wszystko jest prosto wytlumaczyc. a ja chce to ZROZUMIEC,pojac. i wtedy takie odpowiedzi ja Twoje,pestki slonecznika,nie wystarczaja.

Gość pestki słonecznika
zero jest bo je widac, prosze oto ono: 0.

no ale wlasnie na to moje odpowiedz NIE ISTNIEJE!!!!!!! sama widzisz,ze przyszledl Ci do glowy tylko tekst \"skad?znikad.\"

A tak wogóle to na wszystko jest odpowiedź,tylko trzeba odpowiedzi poszukać.Zawsze da się jakąś odpowiedź wykombinować

Gość ale jak cos rowna sie zero
zera pieniedzy nie widze, a tak tlumaczzlas Szubrawcowi, ze ma tylko zero, znowu niekonsekwencja.

Gość pestki słonecznika
o, zadziora zblizyla sie do ideału pytania bez odpowiedzi... na to faktycznie nikt nie zna odpowiedzi, jak i na moje pytanie postawione na poczatku.. Pytanie do szubrawca: dlaczego pestka pierdoli..?

A tam nie ma odpowiedzi.Zawsze można znaleść odpowiedź jak się chce.Zawsze.

Gość pestki słonecznika
na pytania agais jest tyle odpowiedzi ile ludzi na ziemi.. bardzo oklepane, wyjasnione na prawo i lewo pytania.. do sprawdzenia z pewną dużą doza prawdopodobieństwa..

zgadzam sie zdecydowanie z szubrawcem,ze pestka pierdoli. dajesz odpowiedzi,ktore nie maja nie sa odpowiedziami(nie wszystkie) i potem piszesz,ze odpowiedzi sa miliony,a ty nie umialas podac jednej:-O

To sie nazywa maslo maslane... do filozofii Ci daleko z reszta ona nie daje odpowiedzi na pytania tylko jest droga do poznania... a tutaj zadnej drogi nie widze... odpowiadasz na pytania na ktore odpowiedzi nie ma... wiec kim jestes Bogiem ? na to pytanie odpowiem nie jestes ... filozofem ... tez nie bo on nie daje odpowiedzi... debilem :P bo tylko debil zna odpowiedzi na wszystkie pytania :P

skoro jest tyle odpowiedzi ile ludzi na ziemi,to jako jeden \"ludz\" podaj mi swoja odpowiedz skad sie wziela cala materia wszechswiata oklepane-na pewno. ale odpowiedzi NIE MA i ty tez jej nie znasz

Bo każdy ma swoją odpowiedź,ale ta odpowiedź jest chociaż będzie inna u kogos innego.Odpowiedź to odpowiedź i nie ma co kombinować,bo i tak każdy odpowie sobie jak mu wygodnie.

Ale dyskusja jest po to zeby obalic teorie innych ... i zeby narodzila sie prawda... :) moze cos wymyslimy wspolnie :P Jak narazie wiemy ze pestka pierdoli ... to juz cos !

Debil zna odpowiedzi na wszystkie pytania a mądry zastanawia się nad pytanie i próbuje znaleść odpowiedź a jak się próbuje to wkońcu się udaje.Więc co mądry zostaje debilem? Nie bo jest różnica między nimi.Debil zna te odpowiedzi a mądry ich szuka.

Gość pestka słonecznika
ojejku...

zamiast ojejku po prostu podaj jedna z tych milionow odpowiedzi i bedziesz mnie miala z glowy:-)

Gość pestka słonecznika
podałam jedna z miliona .. o co ci chodzi? pytanie bez odpowiedzi: skąd w szubrawcu tyle agresji i wewnetrznego fuj...?

Agis i ja tez odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam,ale jakbym się zastanowiła i pomyślała nad tym napewno znalazła bym jakieś wytłumaczenie czyli odpowiedź,z tym że nie koniecznie prawdziwą i tu cały pies pogrzebany,że odpowiedź zawsze się znajdzie ale nie koniecznie prawdziwą,więc może lepiej zadać pytanie o czy wszystkie odpowiedzi są prawdziwe.