Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DASHIA___

czy krzywe zęby bardzo szpeca?????

Polecane posty

Gość DASHIA___

jestem zadbana, ladna dziewczyna. dbam o cialo, cwicze. staram sie zawsze ladnie wygladac, ladnie pachniec. faceci ogladaja sie za mna na ulicy... ale mam okropne zeby. krzywe - jak u wampira:-( nienawidze ich. to moj najwiekszy kompleks, z ktorym nie potrafie sobie poradzic. wydaje mi sie ze wszyscy na to patrza, smieja sie, obgaduja... ze faceci sie brzydza... na aparat mnie nie stac. wydatek rzedu 1500 zl, przy moich zarobkach to kosmos:-(

Gość spoko nie otwieraj buzi
moj kolega nie mial jedynki zęba i nauczył sie mówic i smiac zbye innym nie pokazywać

Gość Jas od potoku..
ja mysle,ze warto zaoszczedzic i uslicznic te wampirowe zabki.Juz nigdy nie bedziesz sie wstydzic,a to bardzo wazne.Ludzie bardzo zwracaja uwage na zeby,wez sie w garsc i.....odkladaj forse

Gość Ashia.
jesli sa zdrowe i biale, bez nalotu, kamienia to na pewno nie jest tak zle

daj spokoj, nie takie problemy ludzie maja. jak masz zdrowe i czyste, to najwazniejsze, bo to, jak rosna, juz nie zalezy od Ciebie przeciez. a prostowanie sobie kosztuje i tez nie kazdego usi byc stac. uwazam, ze nie masz sie czym przejmowac - zdecydowanie bardziej speci to, ze masz kompleksy i nerwy z takich powodow. jak sie wyluzujesz i sama przestaniesz zwracac uwage, to zobaczysz, ze nikt inny nie zwroci :)

Gość Gwiazda Wieczoru
a ja twierdzę, że szpecą i jeszcze dziąsła przy uśmiechu widoczne, TRAGEDIA

Gość Ashia.
Dla mnie to nie tragedia, dla mnie tragedia sa jedynie zepsute zęby, z widocznym kamieniem nazebnym, nalotem, pfle Ja mam piekny usmiech, bez aparatu, ale nie kazdy jest takim szczesliwcem w tej kwestii, aparat sporo kosztuje, nie kazdego stac, w obecnych realiach

Gość kaamaasuta
Jak jesteś młoda, to nie musisz nosić aparatu, by trójki Ci weszły na swoje miejsce. Ale usuń koniecznie szóstki. A już na pewno pozbądż się ósemek. Ja usunęłam szóstkę w wieku 23 lat i zęby mi się przesunęły, choć bez aparatu trwało to dość długo. Pamiętaj, że zęby wedrują całe życie.

A może tylko ty widzisz, że są brzydkie? Niektórym pewna nieregularność nawet uroku dodaje! Jeżeli jest faktycznie źle i potwierdzają to: dentysta i życzliwe Ci osoby - pracując, możesz nawet wziąć kredyt na klamry. 1500 zł spłacisz bez większych wyrzeczeń, a dobre samopoczucie warte więcej. Tylko nie wpakuj się w jakiś Provident, a rozmawiaj z porządnym bankiem

Gość taka jedna*
mi widac dziasla jak sie smieje i co z tego ze zeby mam niby proste , biale i ladne, z tymi dzaislami nic nie zrobie:O

Gość gdgdfgfg
nie słuchaj niektórych bo poprostu mają komleksy i tacy własnie zwracają na wygląd:O czesto je myj to juz bedzie duzy plus, masz krzywe ale co z tego jak są białe i smiej sie ile wlezie:) mam 2 kolegów ktorzy nie maja 1 z przodu i szczerzą sie ile wlezie:)

Gość taka jedna*
proste, biale i ladne zeby*

Gość pechowa_szcześciara_
ja tez tak mialam, jestem ladna, zadbana dziewczyna i jeszcze rok temu moja najwieksza zmora byly zeby, nie potrafilam sie usmiechac swobodnie bo czulam ze kazdy komentuje moje zeby nie mowiac tego. na szczescie rodzice zgodzili sie na aparat, wzielismy go na raty i dzis po roku mam cudowne zeby a mialam tez jak u wampira. sprobuj wziasc na raty aparat, zmiana ustawienia uzebienia duzo daje naprawde! mi dalo to ze zyskalam pewnosc siebie, usmiecham sie, wyraz twarzy mi sie zmienil i duzo wiecej wielbicieli :)

Gość taka jedna*
ja tez jestem za tym zeby postarac sie kupic aparat, przede wszytskim zeby poprawic swoja samoocene.

Gość Piękny uśmiech to podstawa
Jesli sa zdrowe- nie szpeca, choc na pewno nie dodaja ci urody

Ja mam cudny usmiech, ale syfy na twarzy, jak widzisz, nigdy nie moze byc idealnie :-O

I szczerze- wole chyba krzywe, ale biale i zdrowe niz pryszcze

Gość DASHIA___
nauczylam sie moimi zebami pokazywac fige i teraz jestem dumna ze mam takie trzy zeby.

Gość ALEKSANDRAŚLIWKA
Niestety szpeca.... miałam tak krzywy zgryz i powykrzywiane zęby że nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze!W końcu udało mi się odłożyć i wziełam się za leczenie ortodontyczne którego podjeła się dr Iwona Gnach Olejniczak z Wrocławia!!Bardzo dobrze wspominam leczenie u pani doktor!A co najważniejsze teraz dzięki niej mam piękne ząbki i uśmiech nie znika z mojej twarzy!

Gość Regia78
Niektórym nie przeszkadzają krzywe zęby, kto co lubi. ja jestem po leczeniu ortodontycznym i polecam, miałam duże kompleksy z powodu krzywych zębów, teraz w końcu zaczęłam się uśmiechać. Z Krakowa jakbyście szukali dobrego gabinetu to warto sprawdzić ich: http://ortodontica.pl na Masarskiej przyjmują.

Gość gość
Lepiej zająć się krzywymi zębami. Poza złym wyglądem mogą one prowadzić również do innych schorzeń zębów. Dobry gabinet ortodontyczny może pomóc każdemu kto ma krzywe zęby. Ja chodziłam do www.new-dent.pl w Lublinie pracują tam świetni stomatolodzy, którym można zaufać.

Gość Leavs

coś w tym jest, że krzywe zęby to nie tylko względy estetyczne. Ale pewnie jak bardzo mają one wpływ na cały nasz organizm pewnie zależy od wady, jaką mamy. U mnie może nie było jakiegoś wielkiego dramatu, ale i tak się zdecydowałam na założenie aparatu. Byłam zaskoczona efektem, ale też trzeba przyznać, że duża w tym zasługa mojej pani Dr Magdaleny Kowalczyk, myślę, że bez niej nie miałabym takiego ładnego uśmiechu teraz.

Gość gość

Oczywiście że tak. Ale krzywe zęby zawsze można naprostować. Wystarczy wybrać się do gabinetu ortodontycznego. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam  www.ortodontawroclaw.com.pl Tam wyprostowali moje zęby i teraz mam piękny uśmiech.

Gość Bez zęba

Tak szpecą,Ja mam trochę krzywe i szpare między dolnymi  jedynkami(przez to że miałam kamień nazębny i długo nie usuwałam  tak mi mòwił dentysta bo wcześniej nie miałam takiego problemu.)i bardzo chciałabym proste zęby ale mnie nie stać.W dodatku straciłam 6 na dole przez próchnicę i nie mam na implanta za 5 tyś a tak bardzo chcę i mam mega kompleksy i już nie wiem co robić.

Gość guś88

Jesteśmy często postrzegani przez pryzmat uzębienia właśnie i dlatego tak ważne jest, by o zęby dbać. Ja jestem w trakcie metamorfozy mojego uśmiechu, wyleczyłam już wszystkie zęby, a teraz noszę aparat, na koniec wybielę ząbki na pewno. Leczę się w klinice Luxdentica w Krakowie na Ruczaju, mam tam kompleksową opiekę Jesteśmy często postrzegani przez pryzmat uzębienia właśnie i dlatego tak ważne jest, by o zęby dbać. Ja jestem w trakcie metamorfozy mojego uśmiechu, wyleczyłam już wszystkie zęby, a teraz noszę aparat, na koniec wybielę ząbki na pewno. Leczę się w klinice Luxdentica w Krakowie na Ruczaju, mam tam kompleksową opiekę 🙂

Gość guś88

Jesteśmy często postrzegani przez pryzmat uzębienia właśnie i dlatego tak ważne jest, by o zęby dbać. Ja jestem w trakcie metamorfozy mojego uśmiechu, wyleczyłam już wszystkie zęby, a teraz noszę aparat, na koniec wybielę ząbki na pewno. Leczę się w klinice Luxdentica w Krakowie na Ruczaju, mam tam kompleksową opiekę:)

Gość Gloria

Ja od dziecka miałam problem i ogromne kompleksy z powodu jedynek przede wszystkim i stłoczeń z przodu.Niby miałam chwilę aparat, ale nie wytrzymałam, jak to nastolatka i dopiero niedawno dojrzałam do tego, żeby zająć się sobą raz jeszcze. Koleżanka mi podpowiedziała, żeby iść na darmową konsultację do takich niewidocznych nakładek, aparat ortodontyczny odpuszczając. Umówiłam się na darmową wizytę w beyli i od razu też mi pokazali taką symulację 3D, żebym wiedziała na jaki mogę liczyć efekt. Potem dostałam nakładki próbne i po nich zdecydowałam się, bo bardzo dobrze mi się je nosiło. A teraz za mną już kilka tygodni i zaczynam widzieć efekty. Trochę oczywiście odczuwam, bo przecież muszą się te zęby na nowo ustawić, ale warto chwilę pocierpieć, żeby poczuć się W KOŃCU pięknie. 🙂

Gość marzenka78

Moim zdaniem ładny uśmiech wpływa pozytywnie na atrakcyjność, a krzywy - hmm no chyba odwrotnie. Zadbane zęby sygnalizują też status społeczny, więc moim zdaniem warto o nie zadbać. Ja noszę aparat, mimo że zęby miałam nienajgorsze, ale zależy mi na maksymalnie najlepszym efekcie. Aparat zakładałam u dr Borzymowskiej-Sawickiej w Rock Your Smile, walczymy z panią doktor o najlepszą możliwą wersję mojego uśmiechu, oczywiście wykonują regularnie także higienizację, a po zdjęciu aparatu zrobię sobie wybielanie 🙂