Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onka222

Jutro będzie się działo...!!!

Polecane posty

baluje!!!!!!!!!!!! ktoś jeszcze ma impreze w jutrzejszych planach????? Gdzie będziecie imprezować i w jaki sposób???

w ostatni weekend jak pamietasz mialam dola i tak chcialam poimprezowac bylo naprawde żle a dzis sytuacja odwrocila sie o 180 stopni;) Bedzie fajnie ;) p.s.chociaż "mój" miły nie odezwał się dzisiaj ani pół słówkiem :O może też jutro pobaluje...kto wie ehhh...

ale z tego co mi wiadomo to nie lubisz imprezować...??? ja w sumie rzadko no ale czasem musze sie odchamić (wyluzować) ;)

Gość Kakulin lin
balujemy balujemy :D 🖐️

ooooooooooooooooooooooo baaaaaaardzo ładnie jeszcze jeden do fajnej imprezowej ekipy dołaczył ;)

enamorada >>>>>>>>>>>>a ciemu tylko tu???????????????? Dawaj z nami bedzie super!!!!!!!!!! zobaczysz ;)

Gość Kakulin lin
no ja w klubie nie na kafe bo bym tu zwariowala :P

Kakulin lin >a w jakim regionie Polski ????????????????????????????????(w szczegóły nie będe przecież wnikać ) ;)

enamorada >>>>>>>>> no to faktycznie rano mogłoby być zdeczka kiepskie samopoczucie ;) ciekawa jestem co to za praca :) wrrrr.............

Gość Kakulin lin
A to stolica polski :)

Gość Kakulin lin
a zkim z czym nie pytaj :)

Kakulin lin >>>>>>>>>>>>> ok nie pytam p.s.chociz ciekawa to jestem A gdzie mój wielbicielek? :)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :(

Gość Kakulin lin
i co onka ? widze ze twoja ciekawosc siega... konca strony :D Powiem tylko ze jutrzejsze wyjscie to moja zyciowa premiera w milym aspekcie oczywiscie :)

Kakulin lin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tzn być (z nim) ;) albo nie być ;)

Gość Kakulin lin
tzn juz dzisiejsze bo nawet niezauwazylam ktora godzina. a dzis juz nam zrobila sie sobota :D Tak z nim tzn tym nowym ;)

Gość Kakulin lin
onka 222- dzieki wielkie! bede myslec jak to beztrosko sobie z toba gawedzilam na kafe kiedy bede znim powazne konwersacje przeprowadzac. :) zeby bylo wszystko ok. zajrze tu jesli pojdzie ok. ;)

Kakulin lin >>>>>>>>>>>>>>> trzymam cie za slowo ;) ze zdas z relacje ;)