Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde.....

to jak jesteście za mundurkami czy nie

Polecane posty

Gość kurde.....

JESTEŚMY. Niech nareszcie dziewczyny przestaną chodzić z gołymi pępkami (z pożytkiem dla zdrowia), a chłopaki w spodaniach których krok nie kończy się między kolanami (wyglądają, jakby nasr.. tam mieli). Czy młodzież zapomniała, że istnieją lustra? I jakaś estetyka. BEZ OŚMIESZANIA SIĘ

Gość missssss
często na trasie do Olsztyna jeżdząc pociągiem miałam do czyneinia z wieloma żołnierzami. I uwierzmi że ich wyswiska, pijaństwo i totalny brak kultury sprawił,że nie mogę patrzeć na męźczyzn w mundurach!! trochę ogłady! nie mówię ze wszyscy, być może są tacy dla których mundur nie jest tylko "odzieniem" i repezentują jakiś poziom--- chwała im za to :)

Gość missssss
a tu chodziło o mundurki w szkole :) mysle ze przyda się ujednolicenie w szole. Bo czasem to aż serce boli ! rewia mody!!!

Gość czlowiek PROBLEM
misssssssss - mundur a mundurek to nie to samo. Może lepiej Roman niech nazwie to fartuszkiem!!

Gość do misss
tu chodzi o mundurki szkolne a nie wojskowe :p

mundurki niech nosza ci uczniowie, ktorzy chca. zmuszaniu do nich jestem przeciwna. mozna sie ubierac normalnie, bez golych pepkow itd, nie sa do tego niezbedne mundurki.