Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demri

wczoraj poszłam na układ z mężem

Polecane posty

z 6 lat mojego małżeństwa przez 5 i pół roku walczyłam z jego niewiernością. jego niewierność jest niewiernością specyficzną. seks-smsy z różnymi kobietami, znanymi mu bliżej i nieznanymi, wczoraj okazało się że to również seks-mmsy.czy mnie strickte zdradzał- nie wiem, wiadomo, że się nie przyzna, jednak jak wczoraj odkryłam w jego komorce foty laski, a mówiąc sciślej jej intymnych, stymulowanych miejsc załamałam się.mąż mnie prosił żebym nie robiła \"afery\" w rodzinie, bo w ten sposob bedzie mogl mi za rok zapewnić lepsze \"odchodne\"(w pracy koligacje rodzinne). wstępnie zgodziłam się. nie wiem czy dobrze zrobiłam.....jakie jest wasze zdanie......???????????????większoć osob pewnie potępi mnie za to że kontrolowałam telefon mojego partnera, wiem, że to nie fair, ale to było silniejsze ode mnie. pierwszy raz odkryłam meża \'zabawy\' niedługo po ślubie,zupełnie naprawdę ZUPEŁNIE przez przypadek, ale póżniej miałam już na tym tle uraz i mimo tego, że mąż pilnował telefonu jak oka w głowie, chodził z nim nawet do wc, to wiadomo, że zdarzyła się sytuacja, że zostawił ja \"bez opieki a mnie podkusiło zeby sparwdzic czy dotrzymuje obietnicy i mnie w \'ten\' sposob nie rani- no i moje obawy się potwierdziły. czy ja jestem nienoramalna? on jest nienormaly? dobrze zrobiłam godząc się \" na układ\" co sądzicie??????????????wszelkie opnie mile widziane.

Gość moja rada
a ten uklad to na pismie?- zrob na pismie zeby Cie nie wykiwal

Sorry, ale nie rozumiem, jaki układ? On się puszcza od początku małżęństwa, a ty masz nie robić afery, to on Ci za rok pozwoli odejść \"lżej\"??? Przecież to chore jest!!!

Gość moja ciocia
demri to jest porąbane. naprawde wierzysz w ten układ?? co on Ci daje? uciekaj od tego faceta, złóż wniosek o rozwód, powiedz rodzinie jaka jest sprawa,niech wiedzą jaki dupek. Ty przynajmniej będziesz miała szansę ułożyć sobie życie na nowo. buziaki

Gość kaska kaska kaska
sciemnia Cie z tym odchodnym... gra na zwłokę, widać tak mu najwygodniej. To tylko facet... oni tak mają... Wybór nalezy do Ciebie

wiesz co, moim zdaniem on potrzebuje pomocy psychiatry, a chodzenie na uklad jest bez sensu, jemu to pewnie jest obojetne, podpisalby cyrograf bylebys mu dala spokoj.jak czlowiek dorosly moze nie wiedziec , ze takie rzeczy rania, ze tego sie po prostu nie robi, z nim cos jest nie tak. jak chcesz w tym trwac, to jestes masochistka. mysle, ze gdybys ty choc raz cos takiego zrobila to twoja niewiernosc obwiescilby calemu swiatu. a poza tym , to idzcie oboje do psychologa, bo to dziwne, ze tak niedojrzaly czlowiek jest w malzenstwie.przepraszam za ostre slowa.

to on jest NIENORMALNY!!!! Kobieto, zachowaj klase , pakuj walizke z jego rzeczami i wypierdziel przed drzwi, niech zmyka, a jak w rodzinie ebda sie cos pytac to powiedz prawde! Ty w niczym tu nie zawinilas, to on jest palantem i meska szmata! sorry ze tak pisze, ale wkurzylam sie na goscia, ze traktuje tak wlasna zone, cham jeden

jestem bardzo krytycznie nastawiona do siebie, także dzięki za głosy \"za mną\". co do tego układu- ja dopiero zaczynam pracowac, tak naprawdę to praca dorywcza dla zdobycia doświadczenia, wcześniej nie pracowałam, bo studiowałam dziennie w innym mieście, miałam małe dziecko a sytuacja nas do tego nie zmuszała.teRAZ- zwierzchnikiem meza jest moj ojciec, my jestemy w trakcie remontu naszego locum. maz twierdzi ze jesli powiem w rodzinie o naszej sytuacji to moj ojciec go uglebi, nie dokonczymy zmieszkania w miescie gdzie mam te prace dorywcza. mnie zalezy na tym mieszkaniu, tym bardziej ze maz twiedzi ze przepisze je na mnie, bo wie ze to on jest winny i chce tak skonczyc, zebym miala dobry start po tym wszystkim, ale nie wiem czy lepiej nie byloby tak odrazu.... z grubej rury.............................

demri nie dosc ze wariat to jeszcze toba manipuluje. ubieraj sie i lec z tym wszystkim do ojca i niech on go ugnebi bo jesli tego nie zrobisz to za pare lat on wyladuje w kryminale za streczycielstwo albo pedofilie bo to ewidentny zboczeniec a to sie bedzie rozwijac. nie pozwol soba manipulowac!

‘alekszandra’ nie przepraszaj, wole ‘ostre słowa są zwykle szczere więc dziękuję, ja wiem, że mam nie po kolei w głowie będąc z tym gościem , mimo wielu lat do wczoraj miałam nadzieje

Gość waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kretyn jeden. jakby maz mojej corki tak robil to bym wykopala dziada na golaSA na ulice. a ty obwiniasz siebie? ty juz potzrebujesz pomocy bo masz jakies zachwiane poczucie czlowieczenstwa

Gość gruba Wanda
ale masz kanalie w domu niech go ojciec wyjebie na zbity pysk tego sie kanalia boi, ze straci forse ze przez twoje odkrycie zostanei na lodzie, pomysl dobrze jak go urzadzic zeby zostal z gola dupa i ciekawe czy wtedy bedzie taki dobry kochas na te laski zalatw go najbolesjnie- przez pieniadze bo na tym mu zalezy

mam zachwiane poczucie człowieczeństwa, tzn. ja jestem nieludzka?

i nie licz na to mieszkanie. on tak powiedzial bo teraz bedzie myslal dopiero jak to urzadzic. i ty i tak nic nie dostaniesz.

nie, czlowiek- to brzmi dumnie a ty sie juz tak nie czujesz bo on robi swinstwa a ty sie zastanawiasz nad soba i siebie obwiniasz.

Gość do demri
Uciekaj kochana, on Cię wyniszcza. Bez niego odetchniesz. Ja bym tak zrobiła. Zachwiane poczucie społeczeństwa dlatego, że nie widzisz, jak jesteś źle traktowana. Gdybys popatrzyła z boku na analogiczna parę może byś otrzeźwiała. Uciekaj.

dzieki „waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” też mi sie tak wydaje, ale czasem człowiek jest nieobiektywny

Gość ta z menopauzą
demri Z tym mieszkaniem to jego kolejne kombinatorstwo. Powiedz wszystko ojcu i zakoncz małzeństwo z tym smarkaczem.Co za facet,zero odpowiedzialnosci.Przeciez on Toba manipuluje

OMG. Zamiast siedzieć przed kompem, zacznij go pakować, a swoją wiedzą podziel się z ojcem. Matko, co za kretyn! A takie układy to on niech proponuje tym dupom co je zarywa, a nie TObie! Dziewczyno, weź się w garść i działaj.

Pogonić dziada na ulicę w samych gatkach! I poszukać sobie kogoś fajnego. Dziewczyno, to on jest zależny od Ciebie, a nie Ty od niego! Co Ty wypisujesz?!? Ja nie zastanawiałabym się ani sekundy..

dodam tylko, że mój ojciec nie jest pracodawcą mojego męża, tyle tylko, że jest jego przełożonym

Gość Na twoim miejscu ...
nie wchodzilabym w żadne, powtarzam żadne uklady z mężem, bo po prostu bym mu nie ufała. Poza tm pomysl o tym zebys w razie rozwodu miala dowody na to, że to jego wina bo wtedy wszystko tobie się przyda. Przeciez nie wiesz jak on się zachowa podczas rozwodu, a z tego jak postępuje wobec swojej rodziny mozesz wnioskowac, że niczego dobrego po nim nie powinnas się spodziewać. Wystąp tez o alimenty ... Oczywiście to twoja sprawa jak postapisz, ale dziewczyno nie szkoda tobie twoich młodych lat na takiego skunksa ... zobaczysz znajdziesz faceta ktory ciebie bedzie kochać i bedziesz szczęśliwa czego tobie życzę

Gość no własnie
Ty mu dajesz rok a on przez ten rok postara się pokazać przed innymi jaki to jest dobry i jeszcze na Ciebie będize zbierac dowody a Ty przeciwko niemu nic nie będizesz mieć, bo nikomu się nie poskarżyłaś...powinnaś mówić o tym jaki jest, głośno i wszystkim

skoro to twoj ojciec!to niech go wyjebie1nie rozuemim czego sie boisz..wiaodmo ojciec ci pomoze,nawet pomzoe sam pewnie dom skoncyc.. a maz nie ma nic do gadania..gdy ty sie zamartiwasz skurwysyn pewnie znow zabawia sie z inna..sorryale ja bym zmineila jeszcze dzis zamki.powiedziala ojcu co i jak...pokazala te mmsy(przelsij je sobie na komorke) i do sadu po rpzwod..dostaneisz wsztytko1plus alimenty na dziekco! prziecez pozew jest poniewaz cie zdradza..czyli nie dochowal wiernosci malzenskiej.... alatw drania! jestem z toba!

Gość W uklad to ...
ewentualnie mozna wejść z kims do kogo ma się zaufanie, a ty zaufania nie możesz przeciez miec do męża moim zdaniem ... Poza tym daj spokoj z tymi kombinacjami bo na tym ty tylko wyjdziesz źle, no chyba, że tobie odpowiada rola marionetki ...

macie racje, jestem chyba urodzoną frajerką że na tyle rzeczy się godziłam i nadal nie jestem stanowcza

tym bardziej,ze to on moze wszytko starcic,bo dom jest towj,ktory rodizna pomoze ci ukonczyc..a on pojdzie z torbami..dlatego chcial tego ukladu by moc w ciepelku prze zzime posiedziec...wyjeb go jeszcz edzisiaj!!!! przeczytaj sobie topik,ktory dziewczyna napsiala,z epo 8 latach ja facet pobil jak sie upil bo wmowil sobie ze go kiedys zdradzila.1...chces ztego samego???on to wykorzysta...wine zwali na ciebie w sadzie podczas rozwodu..a jak facet cche to zawsz eudowodni ze to kobieta winna a nie mezczynz.a..ojciec w sadzie na moja matke tez mowi lz esie puszczala,pila itd..co bylo nieprawda.