Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowa filiżanka

odpowiadacie na zaczepki nieznajomych na gg?

Polecane posty

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nie. Mam włączoną opcję - Pokazuj status tylko znajomym. Widać Ciebie bawią takie zaczepki :D

Gość zone
Kogo bawią? Autorka wcale nie napisała że odpisuje...:D

Gość tak..
czasem zdarzy się ktoś fajny, a jak nie, to po prostu rozmowa się kończy tak szybko, jak zaczęła ;)

Gość same wirusy
Przede wszystkim od kiedy mam GG odezwało się do mnie tylko kilka nieznajomych osób. Na początku były to osoby, które po prostu chciały pogadać, a potem plaga wirusów.

o co chodzi z tymi wirusami mam czegos nie otwierac czy chodzi wam o lancuszki????????????????????????????

o co chodzi z tymi wirusami mam czegos nie otwierac czy chodzi wam o lancuszki????????????????????????????

Gość własnie o co chodzi z tymi
wirusami????

Gość biale kozaczki rules
ja nigdy, bo nie mam GG :P ale mam skype i nie ustawilam opcji, zeby byc widoczna tylko znajomym (zawsze ktos z dawnych znajomych moze sie odezwac), nigdy nie odpowiadam na zaczepki a co do wirusow, kolezanka myslala, ze to jej znajomy chcial przeslac jej zdjecia i zawalilo jej komp jakims syfem...

Gość jaktotak*
Do mnie np. odezwał się ktoś takim tekstem mnie więcej: " myślę że możemy się poznać" "a tu jest moje zdjęcie" I tu wysłał link (z wirusem)---> o to chodzi z tymi wirusami ;)

niekumaty - mialo byc ;) No wlasnie... A ja nie jestem zainteresowana zadnymi zdjeciami, juz nie wspominajac, ze nie klikam w obce linki :P

od rozpoczecia tematu juz zaczepialo mnie 3 nieznajomych na ogol staram sie odpowiadac zawsze moge sie wylaczyc widze ze nigdy nie mialam wirusow tylko kilka razy lancuszki :(

lancuszki to mi znajomi wysylaja tez :( No, chociaz na biezaco wszystkich opierdzielam za to (wiedza, ze niecierpie, a sla :O ) i juz coraz mniej tego G.. ;)

wlasnie dostalam zaproszenie od nieznajomego na impreze;) chore

po paru pierwszych slowach wiadomo, czy warto pociagnac rozmowe dalej ;) Ale co zlego jest w odezwaniu sie na zaczepke...? W dobie internetu to prawie jak usmiech do nieznajomego w rzeczywistym swiecie :D