Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_hole

czy to mogą być skutki tabletek?

Polecane posty

Gość black_hole

Witam Szanowne Panie :) Biorę drugie opakowanie Novynette (nie robiłam przerwy między pierwszym a drugim, bo akurat nie chciałam mieć okresu w tych dniach- wyjazd z moim mężczyzną). Zauważyłam, że od jakiegoś czasu zaczęłam strasznie dużo jeść (po prostu non-stop myślę o jedzeniu), często chodzę siusiu, mam też wzdęcia i często boli mnie brzuch. Zastanawiam się czy to tylko skutki brania tabletek (wszystko rozpoczęło się mniej więcej odkąd zaczęłam brać novynette, pierwszy chyba był wilczy apetyt), czy może po prostu jestem w ciąży (wiem, że takie są pierwsze objawy). Przed rozpoczęciem przyjmowania tabletek ewentualnie mogło dojść do zapłodnienia, ale jeszcze przed miesiączką robiłam test (wynik był negatywny), a potem normalnie dostałam okres. Czy któraś z Pań miała kiedyś podobną sytuację? Pierwszy raz biorę tabletki i nie wiem czy to normalne skutki, czy dzidziuś (a nie chciałabym go truć tabletkami). Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

czesc, nie sadze jesli robilas test i wnik byl negatywny to raczej nie. Ja zawsze robilam test gdzies na 7, 8 dzien po i dwa trzy dni później powtarzalam. A czy przed przyjeciem tabletki a tamtym \\\"zbliżeniem\\\" bylas u lekarza? Takie objawy moga byc wynikiem poprostu dostosywanie sie organizmu do obecnosci czegos nowego w organiźmie w tym przypadku tabletek. Ja kiedys kleilam plastry i przez 4 miesiace mialam obrzmialy brzuszek i bole, coprwda pozniej bylo lepiej ale i tak ich juz nie używam. Pozdrowka Usmiechnij sie:)

Gość black_hole
Dzięki za odp. Tak, byłam w międzyczasie u lekarza i nie stwierdził ciąży, ale myślę, że mogło być za wcześnie. W sumie to już sama nie wiem, co mam na ten temat sądzić...Mimo wszystko mam nadzieję,że to tylko skutki uboczne brania tabletek i z czasem wszystko minie :) Pozdrawiam!