Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka_007

Jestem w szoku!

Polecane posty

:o Czytam sobie wypowiedzi na forum Onetu i co widzę? Z większości wpisów wylewa się uwielbienie dla Kingi Rusin: jaka to ona cudowna, jak ślicznie tańczy i że tylko jej się należy ta kryształowa kula :o A za przeproszeniem gówno prawda wy ślepoki [zły] Jest bardziej drewniana niż Rasialdo, a jej samba byla tragiczna :o Jedyna osoba, która powinna wygrać - Przemek Sadowski - odpadła, a Rusinka zgarnie nagrodę bo ma wtyki w Tvnie [zły] Teraz sie na mnie pewnie rzuca obroncy slodkiej Kingusi :o

Gość to ja ja
do kogo bylo "wy slepoki"????????????? Bo podejżewam że do tu obecnych a jak tak to wypier............ stara kur.......o

Nie jestem stara, a już napewno nie k*urwa :P A przeczytałam tu już wiele cukierkowych opinii na temat tej drewnianej lali i nie moge inaczej okreslic ludzi ktorzy nie widza jaka ona jest beznadziejna...

Gość to ja ja
jak do onetu to niech tam sie wypowiada!!!!!!!!!!!

Gość sylwestrowa
Mam podobne zdanie do załozycielki. Lubie kingde, ale w tancu jest zupełnie przeciętna. Nie ma co sie rownać to cichopkowej ktora tez wygrała taniec

Gość Krateczka
ja się z Tobą zgadzam i obiema rękami podpisuje się pod Twoją wypowiedzią Tez kibicowałam Sadowskiemu... i uważam że Rusin jest oceniana tak wysoko tylko dlatego że jest z TVN

Gość to ja ja
A TAK SZCZERZE TO TYLKO TWOJA KOBIECA ZAZDROŚĆ BO TAŃCZYĆ NIE UMIESZ PEWNIE WOGÓLE!!!!!!!!!!!!!!! NIE MÓWIĄC JUŻ O FIGURZE I WIEKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tutaj też jest mnóstwo fanów Rusinki, więc tekst tyczy się również ich...A na forum na Onecie się wypowiedziałam

Kochana, mam 17 lat, idealną wagę (52 kg, 166 cm) i tańczyć umiem bardzo dobrze, przez 2 lata chodziłam na kurs tańca towarzyskiego. Nie mam czego zazdrościć Kindze...

Wiecie co ja równiez nie rozumiem fenomenu Kingi, tzn zachwytu jej umiejetnosciami tanecznymi. Uwazam ze w sambie własnie jej brak smykałki został obnazony. Ale jak słyszałm to własciwie sympatia dla niej nie rodzi sie przez umiejetnosci taneczne a przez skromosc i pokore jaką w sobie ma. Silne osoby swiadome swego są źle postrzegane, a kinga wydaje mi sie zdobywa sobie sympatie poprzez postawe skromnej osoby nieswiadomej swego ciała. Pamietacie jej teksty ze chciałaby odkryc swoja kobiecosc, ze ona to tak na prawde nie umie tanczyc itd, itp. Własnie takie podejscie do zycia wzbudza sympatie ,a nie pewnosc siebie. Pozostaje zadac pytanie czy kinga a raczej jej zachowanie to swiadoma kreacja czy faktycvznie ma w sobie tyle pokory?

Gość łeeeeeeeee
nie ważne kto to badziewie wygra tylko byli NIE MROCZEK SROCZEK!!!:O:O

Bardzo możliwe, że świadomie tak się zachowuje...Kurcze, ale ten program polega na tym, żeby wybrać osobę, która naprawdę ma talent do tańca( tak jak np.Kasia Cichopek), a nie dlatego, że jest skromna i milusia :o

malinka ja tez uważam ze umiejetnosci taneczne być winne oceniane no ale widać ze nie potrafimy byc obiektywni. Dzis nawet widziała powtórke tzg i juz nie pamietam która para -chyba piter lucas i dominika zostali ocenieni przez pawlowic na 6 a tyszkiewisz by utrzec nosa pavlowic z czystej przekory dała 10 (na która wydaje mi sie nie zasłuzyli) takich sytuacji mozn mnozyc. No ale to tylko program telewizyjny