Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

strata czasu ?

Polecane posty

od pewnego czasu przestalam imprezowac. Kiedys co tydzien biegalam na balety albo do baru a teraz jakos nie. Wole posiedziec w domu albo spotkac sie tak na godzinke z kolezanka. Czy marnuje swoja mlodosc ? tak sie jakos dzis zaczelam zastanawiac nad tym.Co o tym mysliscie ?

jeśli masz 20 lat to wrecz przeciwnie. młodość marnuje się własnie na \"baletach\":/

Ja też tak mam, kiedys jak byłąm młodsza to co tydzień latałam na imprezy, w wakacje od 6 mnie nie było w domu do póżna w nocy!! A teraz najchetniej siedziałabym w domu ze swoim chłopakiem!!! Czasmi zastanawiam się czy jestem normalna!!??

spoko ja mam tak samo :D owszem czasami mam ochote gdzieś wyskoczyć ale tylko raz na jakiś czas. czasami jak patrze na ludzi z roku jak co tydzień albo nawet częściej umawiają sie na imprezy to zastanawiam się skad oni mają na to siły, chęci i pieniądze :D myśle że to tak naprawde kwesia charakteeru jeden woli imprezy inny miły wieczór w domku... ja należe do tych drugich :D

to ciesze sie ze nie jestem sama :) ja wlasnie tez patrze na moich znajomych i oni ciagle gdzies wychodza to do baru to na balety ja tez czasem z nimi ide ale nie tak jak kiedys.