Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

midge

Kto z was już uprawiał seks? Jak to jest?

Polecane posty

Jak to jest uprawiać seks? Jak ktoś już to robił to niech opowie.

Z upraw to ja na razie tylko warzywa... Ale kto wie, moze kiedyś :P

sensem życia, hm no dobrze postaram się to zapamietać a kiedy może się on stać sensem życia? i skąd wiesz o takim zagrożeniu? czy tobie albo komuś z twoich znajomych tak się przytrafilo?

Lusesita de Milagros Dolores no to opowiadaj, bo jak narazie z tego co widze jestes jedyną osobą na tym forum która uprawiała seks, inni dużo piszą ale pewnie nigdy nie uprawiali seksu A ty co prawda dawno ale jednak. Więc powiedz jak to jest jak się uprawia seks?

od miesiąca???? chcesz powiedzieć, że w twoim mniemaniu miesiąc temu to bardzo dawno? dawno to jest np 10, 20 lat a nie miesiąc...phi..co to jest miesiąc, miesiąc to jest jak z bicza strzelił, to jest jedno mignięcię, jak zmrużenie powieki...

co to znaczy omg? a może ty uprawialas seks i mozesz cos o tym opowiedziec?

Lusesita de Milagros Dolores no to widzę, że nie dośc, że seks uprawiałaś do dodatkowo bardzo niedawno , rzekłbym przed chwilą, więc chyba w twojje pamięci są świerze wspomnienia. Powiedz jak to jest upraiwać seks. Bardzo jestem ciekaw.

Gość fcr
Lusesita, jesteś żoliborską seksoholiczką, lecz się

powtarzam pytanie kto to dokladnie jest skryty masturbator? masturbator czyli osoba ktora sie masturbuje jak rozumiem ale na czym polega to, że jest skryty? przecież chyba, każdy masturbuje się skrycie

chwileczkę, chwileczkę! przecież fakt masturbowania się nie stoi w sprzeczności z byciem prawiczkiem

Gość to bardzo niebezpieczne
są tysiace chrob wenerecznych i AIDS !!!! mam 26 lat i nie mam zamiaru nigdy w zyciu tego robić (no po za dotykaniem i tyle) !!!