Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekwiem

jestem chorobliwie uzalezniona od bylego faceta

Polecane posty

Gość rekwiem

tancze pod jego muzyke od 3 lat po zerwaniu!!! mam dosc, jak to skonczyc? to bardzo chory uklad!

Gość __ona
zerwik kontakt całkowiecie

Hm.. Chyba jedynym wyjsciem będzie zerwanie kontaktu i znalezienie sobie kogoś nowego, chociażby przyjaciela z którym chętnie będziesz spędzać czas, a wtedy zapomnisz :)

jesli sama sobie nie radzisz pojdz do psychologa, podpowie ci pare \"sztuczek\" jak to najlepiej zrobic

Gość mmmmmmm
oj dokładnie wiem o czym mówisz!!! uzaleznienie! klęska emocjonalna.. ja jż tak zyję 5 lat!!! nie potrafię o nim zapomnieć. Myślałam już o wizycie u psychologa...ale jestem świadoma ze jeśli sama się z tym nie uporam to nikt za mnie tego nie zrobi!!!!! Cały czas czekam gdy powie chociaż cześć!! pomimo że jest tys km stąd... ja tęsknię!! tęsknię jak za nikim innym! nie potrafię być z mężczyznąinnym... bo to nie jest on! interesują mnie tylko podobni do niego. Czekam gdy pojawi się na skype. Gdy go nie ma - tak jak teraz... to chodze cała zdenerwowana- bo co się z nim dzieje!!!!???? a gdy jest to się wściekam,że z wszystkimi innymi rozmawia... a nie ze mną.. nawet nie spyta się jak się czuję!!! ale to wszystko jest chore.. cała ta sytuacja! pieprzone uczucia!!!!! :(