Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatyon

gino rossi

Polecane posty

Gość jatyon

Co sądzicie o butach tej firmy? Moje przemakają i zmieniają kolor (płowieją).Mam pecha czy ta firma jest do d...

Gość miałam
jedną parę-nie dozdarcia

Gość jatyon
A wiecie może coś o jakosci butów firmy Łukasz?Dobre?

Gość miałam
jedną parę-również jakościowo bez zarzutu(ale to było dawno)

Gość ja miałąm buty zimowe
za kostke i pantofle- mam je do dzisiaj (zimowe już 6 lat- ale im się suwak urwał, tzn,. to metalowe coś do przesuwania suwaka, pantofle 3 lata) i nadal nadają się do chodzenia, wyglądają bardzo dobrze. Ale w nich nie chcodzę, bo mam już inne:) Moja mama ma mnóstwo butów GR i np. w tym roku kupiła sobie tam kozaki. Są śliczne i bez zarzutu, podczas gdy ja swoje Ryłko po 6 dniach musiałam oddac do naprawy i jeszcze ich nie zrobili:o

Gość Fanka Gino
Najlepsze buty to właśnie GR. Nadal mam 2 pary, trzecia chyba gdzieś przepadła (nadmiernie się rozciągnęły i były za luźne, takie mokasynki, coś w tym stylu). 1 zimowe za kostkę na suwak na średnim obcasie, genialne na zimę, bo ten obcas szeroki i normalnej wysokości z 4 cm (nie żadna szpila na kilometr). Mają 3 lata i nic się nie popsuło, może miały raz wymienione fleki. 1 półbuty wiązane, gładkie, obcasik 1,5 cm - też genialne i wygodne, nie zniszczone i wyglądają lepiej niż Yves St Laurenty. Mam je 2 lata - nie do zdarcia. To jest jakość, chyba dlatego te buty są świetne (chociaż drogie strasznie). Nigdy nie zdecydowałam się na Ryłko, ale kupiłam Bata - i zgodnie z hasłem 'Bata to szmata' - nigdy więcej. Straszna tandeta. Moje zimowe się rozkleiły, a męża półbuty, dosłownie w ciągu 3 miesięcy - pękła poprzecznie podeszwa. Męskie buty - polecam Podhale - lekkie, ładne, trwałe i dobra jakość. Czasem mi się zdarzy kupić Nine West - teraz mam kozaki na szerokim obcasie, chociaż troszkę jak dla mnie za wysokie, ale wyglądają pięknie na nodze i obcas stabilny. Może włożę w nie wkładki 'party feet' to coś pomoże.

Gość ______________LOL_____________
Zmienic GINO na SERGIO :-)

Co do Nine West - to jedna para na sto trafia sie znosna...Firma amerykanska , produkuje w Chinach, zle wprofilowane, jeszcze gorsza skora, ktora potrafi popekac w pierwszym dniu...

Sergio Rossi - mam kilka par i bardzo luie ta firme, podobnie zreszta jak inne wyroby wloskie (buty i torebki wloskie sa najlepsze jak dla mnie)

Gość mufra
mam jedne buty z gino rossi - zielone batelki z duzym kwiatem z lisciem. miekka skora, idealnie dopasowane do nogi, nie frabuja, maja wygodna wkladke, rozmiar idealny i byly o 150 zl tansze bo byla to jedna z trzech ostatnich par :P

Gość buty są rewelacyjne i warto
je kupować. Ja mam już trzy pary ich kozaków, głównie na płaskiej podeszwie, kilka par szpilek, pantofli. Orócz tego uwielbiam jeszcze Venezię i Kazara:)

Gino Rossi to jedna z moich ulubionych firm obuwniczych. Mam trzy pary - lekkie półbuty, zimowe kozaczki i drugie półbuty, oraz eleganckie szpileczki. Buty trzymają się świetnie, nie mam do nich żadnego zarzutu - nie przemakają, nie płowieją, nie odbarwiają ani materiału z którego sa zrobione, i co lepsze -> wreszcie but, który nie farbuje mi stopy...są idealnie skrojone, świetnie przylegają, i co ważniejsze moim zdaniem - nie obcierają... Kazar także lubię. Ale nie mam do niego takiego zapału jak do Gino Rossi :D

Gość subiektywny
Napiszcie gdzie można dostać fleki do butów tej firmy