Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marna

40 latki

Polecane posty

Topik dla tych wszystkich czterdziestek, które są nowe, nie zawsze fajnie przyjmowane na topikach już działających... , a które chcą pogadać, ale nie tyko życzyć sobie ładnej pogody... Ciekawe by było, gdybyście o swoich pasjach pisały... Jeśli chodzi o mnie, mam własnie tyle lat, interesuję się fotografią, literaturą i malarstwem... Nie tylko szukam bratnich dusz, lubię poznawać ludzi odmiennych ode mnie...

Gość odmiemiemienny
jestem odmienny :D wpuścisz mnie ?

Gość ciut przed czterdziestką
Fotografujesz? Wklejasz gdzieś fotki?

Gość odmiemiemienny
fotografuję, ale nie wklejam... :( może kiedyś...:) mam na wrzucie trzy (pstryknięte z telefonu) , ale mało artystyczne... z aparatu jeszcze by się chyba nie nadały... dopiero trening czyni mistrza :D

hahahaha, też nie wklejam, żadna ze mnie profesjonalistka, fotografem zawodowym nie jestem, takie tam hobby, nic wielkiego, po prostu to lubię... i tyle...:)

Nasz topik jest otwarty dla wszystkich , a szczególnie dla osób około czterdziestki:D. Zapraszam Temacik ,,Faceci na poziomie , bojacy sie wyjść poza net\"

Gość odmiemiemienny
z telefonu robię co spotkam po drodze... i takie tam :D http://andron.wrzuta.pl/ cyfrówki używam żadziej :(

odmienny, uh, nie powtórzę twojego nicka, jeśli może być \"odmienny\" to jestem za..., takie pytanie: Roland Barthes, Światło obrazu, czytałeś?

Gość odmiemiemienny
:( ja tylko w wolnych chwilach macam mój aparat :D nie czytałem, a te na wrzucie są z telefonu... a powinienem ? przykro mi że nie czytałem :)

Viola, a tak dla porządku to jaki link do tego topiku?

nie no skąd, żadne przykro, to raczej nie tyle techniczna ksiązka, co raczej filozoficzna... Jest ponoć wedle autora tzw. punctum fotografii, taki moment swoisty, który stanowi centrum, źródło zogniskownia wszystkiego w jeden szczegół... Te udane fotki mają takie miejsce w sobie, zauważalne..., no nic ,nie będę bredzić po nocy..., ale coś jest w tej teorii... Polecam.

idę spać, a ten link, to się nie otwiera, no sorry, odmienny, viola, pozdrawiam, dobrej nocy życzę, nie byłoby źle, gdybyście i jutro byli...