Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latka

Jak zamienić wynik w z testu IQ 2004 na poziom IQ?

Polecane posty

Gość 18-latka

Zrobiłam sobie własnie ten Narodowy test IQ w necie i tak mi na końcu napisali: Twój wynik: 81% (53/65) Gratulacje, to świetny rezultat! Bez wątpienia należysz do osób o ponadprzeciętnej inteligencji. Choć zapewne to nie Ty zdobyłaś/eś tegoroczną Nagrodę Nobla z ekonomii za metody statystyczne w szeregach czasowych... Ale wszystko przed Tobą. Masz ogromne szanse na sukces w przyszłorocznej edycji Narodowego Testu Inteligencji. Jak to zamienić na moje IQ? Da się jakoś?

dziwie sie ze przy takim poziomie jentieligencji jeszcze sie pytasz, IQ podaja imbecylom co by nie mieli watpiliwosci ;)

Gość 18-latka
Jakbym wiedziała to bym nie pytała... Szkoda, że po prostu tego nie napisali... :/

Gość 18-latka
A tam po prostu wkleiłam co mi na koniec wyskoczyło... Wie ktoś czy nie?

no to tak: musisz pomnożyć te 81 % przez swoją date urodzenia ( w daice urodzenia dodaj wszytskie cyfry do siebie i tak sumuj aż uzyskasz jedną cyfrę), potem podziel to przez swój wzrost w cm i podnieś do potęgi takiej, jaką masz wagę;)

Gość 18-latka
Bezzębna... bez komentarza... Pytam poważnie Eh... No nic, chyba pomocy tu nie znajdę, trudno. Dobranoc