Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rulczako19

język miłości i seksu

Polecane posty

Gość rulczako19

wiadomo, że kobiety i mężczyźni przesyłają sobie jawne, półjawne i niejawne komunikaty ... problem w tym czy rozumiemy co druga strona chce nam powiedzieć. Ja na przykład często słyszę od kobiet, że jestem delikatny w seksie. I nie wiem czy to znaczy, że jestem ok czy też za mało męski ... Czy ktoś mi podpowie ?

Gość plemnikołapna
może coś z kondycją u ciebie nie jest dobrze ...

No wiesz, jeżeli Twoim zdaniem - \"kobiety i mężczyźni przesyłają sobie jawne, półjawne i niejawne komunikaty ... problem w tym czy rozumiemy co druga strona chce nam powiedzieć.\" , to rzeczywiście może być problem ;)

Gość Kontynujemy
moze byc. Czasami kobiety deklaruja, ze lubia delikatny seks, a oczekuja w lozku silniejszych emocji. I nie idzie zaraz o klimty samo-maso. Wiesz odrobina meskiej dominacji. Poczuc, ze ma sie silnego faceta obok.

Jeżeli oczekują, to pewnie o tym mówią :)

Gość rulczako19.
a czemu nie mówi po prostu : "”bądź bardziej dominujący" ? Wredy facet wiedziałby na pewno, czego ona oczekuje od niego.

do krzysiek jarzyna>>> nie interesuje mnie co masz mi do powiedzenia, potworku :D

Wylej sam i nie czyń więcej takich zabiegów bo jądra sobie uszkodzisz :classic_cool:

Gość plemnikołapna
sisi i jarzyna - nie zaniżajcie poziomu dyskusji ! Wasza wymiana zdań jest prostacka i wulgarna.

plemnikołapna - i Ty to nazywasz \"dyskusją\"? :D chyba przesadziłaś, może kłopoty z plemnikami? :D

Gość TOPICK DO KASACJI

Gość a co ty jakimś bogiem
jesteś, że decydujesz co do kasacji, a co nie ...? Ludziom to czasem odbija władzą i głupotą.