Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatycyyyy

co zrobić-komputer

Polecane posty

Gość informatycyyyy

zainstalowałam sobie program do obróbki zdjęć i on od razu obsługuje wszystkie formaty zdjęć- jpegi, gify i tak dalej. no ale że program mi się nie spodobał to go odinstalowałam, ale teraz nie mogę otwierać moich zdjęć, któe mam na dysku?? wcześniej, przed zainstalowaniem i odintalowaniem programu miałam wszystko normalnie. pzry zdjęciu była taka biała ikonka z czerwonym w środku, taki e zwykłe formaty. co powinnam jeszcze raz zainstalować, żeby wróciło to co było przed tym programem.

Zaanektował sobie tamte rodzaje plików jako \"swoje\"! Zainstaluj sobbie InfranView !

Gość informatycyyyy
no tak, ale przecież wcześniej miałam na swoim dysku coś, co pozwalało te zdjęcia otwierać, nie wiem z winowsa to było?? bo to takie standardowe ikonki byłyi i się w Internet Explorer otwierały

Tak ,ale ten twój program mógł zapisać różne typy plików jako otwieralne tylko przez siebie i tylko przez siebie !

Gość informatycyyyy
to był program GIMP, jakby to miało pomoc :]

Tak jak pisałem -zainstaluj Infrana i XnView-ja mam i oba programy się ładnie uzupełniają ! Możesz też zobaczyć i zmienić te pliki ; Menu Start-Widok-Opcje folderów-Typy plików Tam zobaczysz jakim programem te pliki teraz chcą być otwierane !

Gość informatycyyyy
zobaczyłam z jakim programem chcą być otwierane plki jpeg i pisze, że z IExplorerem, czyli tak jak było, ale jak chce zrobić, żeby "open with" i z iexplorerem to się nie otwiera nadal mimo że explorera zainstalowałam ponownie

Gość kompik
informatyku a jatez moge Cie prosic o pomoc w jednej sprawie???plizzz....

klikasz na jakieś zdjęcie prawym, wybierasz \"otwórz za pomocą..\" --> na samym dole jest \"wybierz program...\" tam szukasz \"podgląd obrazów i faksów systemu windows\" i koniecznie zaznaczasz \"zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego typu plików\" U mnie pomaga :) A jak nie to pokombinuj tak jak pisał Yogi z opcjami folderów