Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może głupio pytam ale

Proszę o pomoc, kobiety, które już były, bądź są w ciąży!!!

Polecane posty

Witam!!! Wiem, że nikt tutaj nie przewidzi, czy jestem w ciaży, czy też nie. Normalnie mam cykle ok.31-dniowe, nie stosuję metod naturalnych, zabezpieczamy się prezerwatywami. Ostatnio okres mi się spóźnia, dziś jest 35-dzień cyklu, zastanawiam się, czy nie jestem w ciazy. Chciałam sprawdzić metodą termiczną. Przez ostatnie trzy dni miałam wysoką tempkę: 37,4. Wiem, że mierzy się rano i raz dziennie, ale byłam bardzo ciekawa, zmierzyłam wczoraj wieczorem i było 37,1, dziś rano tez. Zmierzyłam z ciekawości teraz i jest 37,5. Czy mam zatem zniżkę przed okresem, czy też nie???? I jeszcze jedno, nigdy nie miałam bólu przed okresem, tylko raczej w dzień okresu, albo tuz przed. Od tych paru dni czuję się jak na okres. Czuję w podbrzuszu napięcie, dziś też. Ciągle sprawdzam, czy nie dostałam okresu, ale jest czysciutko i nie zapowiada się... Czy któraś z Was miała takie objawy w związku z ciążą?? Pozrawiam

zaczekaj jeszcze 2-3 dni a jak dalej nie dostaniesz okresu to zrob test ciazowy i wszystko bedzie jasne

po co ma czekac tyle dni?Zró dzisiaj test.mi wyszedł tydzien przed spodziwanym terminem okresu i to nawet nie z moczu porannego.powodzenia i wyniku w zaleznosci od pragnien;)

Gość mamulka
Kochana....ja miałam identyczne obiawy i okazało się, ze jestem w ciąży, dodatkowo mąż podejrzewał ciaże, bo zaczęłam w ciągu dnia się pokładać...:D GRATULACJE 🌼

uppppppppppppppppppppp

Witajcie!!! Okresu nadal brak, nie wiem co myśleć. Kupiłam test. Jak mówiłam, nigdy wcześniej nie miałam potrzeby robienia testu. Kupiłam Pre-test, wszystko powinno być dobrze. Zrobiłam wszystko tak jak było zalecone w ulotce.. i nic:( NIe pokazała się żadna kreseczka buuuuuuuuuu:(. NIe kupiliśmy niestety więcej niż jednego testu, więc nie mogłam spróbować jeszcze raz... poczekamy zobaczymy... Pozdrawiam

Gość uiuiuiui
jak byłam w ciąży to dokładnie 1 dzień po terminie zaczęły ,mnie piec piersi :)

Gość marcia_80
Nie chce cie martwic, ale u mnie utrzymujaca sie, podwyzszona temperatura w 25 dniu cyklu byla jednym z pierwszym objawow ciazy. Jezeli jestes w 31 dniu cyklu mozesz juz robic normalny test ciazowy, jak wyjdzie negatwyny prawdopodoniej nie masz sie czym martwic., w gruncie rzeczy i wbrew wszelkim opowiesciom testy ciazowe poprawnie wykonane rzadko kiedy sie myla. Pozdrawiam

Gość marcia_80
Nie chce cie martwic, ale u mnie utrzymujaca sie, podwyzszona temperatura w 25 dniu cyklu byla jednym z pierwszym objawow ciazy. Jezeli jestes w 31 dniu cyklu mozesz juz robic normalny test ciazowy, jak wyjdzie negatwyny prawdopodoniej nie masz sie czym martwic., w gruncie rzeczy i wbrew wszelkim opowiesciom testy ciazowe poprawnie wykonane rzadko kiedy sie myla. Pozdrawiam

Gość marcia_80
przepraszam za dublikat i za kolejny blad: powinien byc 35 dzien cyklu zamiast 25