Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o

***CO MYŚLICIE O TUSZU PEŁNIA RZĘS Z AVONU?

Polecane posty

Gość co myślicie o

Chciałabym go zamówić, ma fajną szczoteczkę, ale wole najpierw poznać opinie kobiet, które go wypróbowały.

Gość mentoska
myśle że jest mdły w smaku :-(

Gość co myślicie o
żenujące... :O

Gość nasza
fatalny

Gość co myślicie o
nasza- naprawdę? A dlaczego?

Gość nasza
bo jest mdły w smaku

Gość loreal double extension
tylko ten polecam :)

Gość pseudonimkowa.
ja tez jakos nie mam przekonania do kosmetyków avonu i oriflame.Tez uwazam ze sa przereklamowane.Jakos nie zauwazylam, zeby byly lepsze od innych tanszych kosmetyków kupowanych w drogerii.Tusze sa malo wydajne, szybko wysychają, albo gestnieja tak, ze robi sie na rzesach jeden wielki zlepek.Ja przestalam stosowac kosmetyki avonu rok temu.A przyczynila sie do tego cena, raczej przecietna jakosc i to, ze przed zakupem nie moge ich przetestowac, zobaczyc itd.

Kupiłam go w ostatniej ofercie demo, podeszłam sceptycznie, bo nie przepadam za tuszami z avonu - mimo, że jetsem konsultantką, żaden do tej pory mnie nie zadowolił. Ku mojemu zdziwieniu ten jest świetny. I tani. Do tej pory używałam Max factora 2000 Kalorii i Masterpiece. Ten jest porównywalnej jakości, a nawet lepszy, bo nie śmierdzi tak chemią i bardzo jestem z niego zadowolona. Szczerze go polecam, szczególnie, że w porównaniu z innymi tuszami naprawdę nie ejst drogi.

Ja też zakupiłam go w demo:) i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona. Tochyba jedyny tusz avonu który warto kupić. Nie daje wprawdzie super spektakularnych efektów ale wspaniale rozdziela rzęsy i równomiernie się rozprowadza. Dając dwie warstwy rzęy wyglądają naprawdę ładnie

no bez przesady. Naprawde kupę lat stosowałam tusz 2000 kalorii i pełniarzęs jest porównywalnie dobra, z tym, że to zupełnie inny roszaj tuszu, bardziej go można porównać do Masterpiece - a i tu wypada dobrze. Polecam.