Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka15

nie chce jeszcze stracic mojego kapitalu

Polecane posty

Gość nastka15

Mam 15 lat, on 17. I zaczeliśmy uprawiac tzw. seks przez ubranie. jest to bardzo przyjemne dla Nas. Ja nie chce jeszcze tracic dziewictwa. i wydaje mi sie, ze taka forma "seksu" wystarcza. Jestesmy ze soba 6 miesiecy, i bardzo sie kochamy. Czy dobrze zrobilam decydujac sie na ten krok?? on do niczego mnie nie zmusza. chce abym byla do wszystkiego gotowa. Pytam Was co o tym myslicie. chce znac zdanie innych ;)

dziecko zmien tytul bo kazdy mysli ze to o pieniadzach kapital???????????????????????????????????procent ci rosnie czy co :P

Gość no tak racja
dziewictwo to tez kapital

Gość Numer dwanaście
procent w tym przypadku nie rośnie, rośnie tu na pewno co innego ;-) a Ty dziewczyno sluchaj siebie, ale też głosu rozsadku; masz 15 lat, jesteś jeszcze dzieckiem jakby na to nie patrzeć. Pomyśl o skutkach zanim zrobisz powazny krok w seksie...to takie proste, ale uratowałoby ludzi przed tylkoma niepotrzebnymi dramatami! Wiesz, fajny jest seks dojrzaly, mądry, z miłością....a Ty, skoro zadajesz pytanie na forum jeszcze nie chcesz go. I to odpowiedź! Dziś chłopak mówi "nie zmuszam", ale w przypadku nastolatków takie czekanie często wynosi miesiąc, trzy..... zdecydowaliście się na jakąś formę zbliżeń, a apetyt rośnie w miarę jedzenia. Apetety 17-letniego chłopaka tym bardziej...więc oczy szeroko otwarte, może pogadaj z kimś starszym (siostra, mama, przyjaciółka???), czy nie wchodzi to w racuhbę?

dziecko drogie nauka sie zajmij !!!!!!!!!!!!!! a nie seksem w wieku 15 lat smiechu warte haha

Gość huncwot....
oto jak dziecko probuje pouczac dziecko hahaha :D (to do elle88) :o

Gość cafered
watek zglaszam do hitow cafe anno 2006