Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewka

Ile kosztuja soczewki do oczu?

Polecane posty

Gość soczewka

Nie wiem czy ma to znaczenie ale z astygmatyzmem w jednym oku,chodzi o takie najlepsze ,wygodne....

Komfort noszenia to już akurat indywidualna sprawa, jednej firmy mogą pasować, drugiej nie. Jeśli chcesz soczewki nosić, to biegiem do okulisty, gdzie fachowiec doradzi Ci co i jak, dobierze odpowiednie wartości, przeszkoli w czyszczeniu, przechowywaniu. NIGDY nie wolno na własną rękę, bez konsultacji z lekarzem, samemu wybierać sobie szkieł. Więcej szkody niż pożytku z reguły stąd się bierze. Wiec.. do okulisty, droga Autorko. :-) 🌻

A, no i co do pytania o cenę - na Allegro można znaleźć takie \"zwykłe\" soczewki, nie dla astygmatyków, już od niecałych 70 złotych za opakowanie. Podejrzewam, że te \"specjalne\" (np. B&L bodajże SofLens 66, ale mogłam coś w nazwie pokręcić) mogą być nieco droższe..

Gość na allegro
soczewki firmy B&L kosztują 59,99 za 3 pary na 3 miesiące

Gość soczewka
dzieki ,sqma bym sie nie pokusila o dobor ,jasne ze za porozumieniem z lekarzem ,bylam ciekawa czy to duzy wydatek,dzieki@

Gość soczewka
jestem zielona w temacie-3 pary na 3 miesiace czyli 1 para sluzy na 1miesiac i pozniej juz sa bezuzyteczne-czy ta? i tak kolejno? czy sa inne ktore sluza na dluzej?i czy faktycznie niektore nosi sie bez koniecznosci wyjmowania przez np. 3 tygodnie ? a jak minie ten czas to sie robi przerwe-wyjmuje ( na jak dlugo?) czy wyrzuca i zaklada kolejne?

Gość sheri
co z wami - gratisow nie dostajecie od okulisty? :P