Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama małego elfa

Biegunka u 3miesięcznego brzdąca?

Polecane posty

Czy można mówić o biegunce, jeśli dziecko robi kupę po każdym posiłku? Wcześniej robił kupę raz na kilka dni, a od dwóch dni robi co kilka godzin. Ma dobry humor i je z apetytem. Kiedy można mówić o biegunce i kiedy jest ona grożna?

biegunka zawsze jest czyms spowodowana,nie zawsze jest grozna,ale istnieje mozliwosc ze maluch sie odwodni.Ja staralam się zawsze iść do lekarza jak muj mial biegunke w tym wieku

Gość zależy czym karmisz
ja ma 4,5 m-cznego synka i jak miał 3 m-ce też kupkę robił po każdym posiłku (cycku) co 3 godz.teraz robi rzadziej - dokarmian go troszkę i to nie jest biegunka

Tylko, że z pewnytch względów raczej do poniedziałkowego popołudnia ciężko będzie się nam wybrać do lekarza, chyba, że będzie to konieczne.

Zalezy, jesli karmisz piersia to sie nie przejmuj - moja tez robila po kazdym posiku, potem co dwa trzy dni, potem znowu powrocila do po kazdym posilku.... :-) Jak twoj elfik ma dobry humor i je z apetytem to wszystko w porzadku. Jesli karmisz mieszanka to obserwoj przez nastepne dwa dni i jak sie nie zmieni do do lekarza. Powodzenia