Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada

blada cera, co robić?

Polecane posty

Gość blada

Witam! Moim problemem jest blada cera :( Nie wiem co robić żeby ożywić cere:( Solarium nic nie pomaga, opalam sie cała, a twarz i tak zostaje blada ;( Wyglądam jakbym była chora a nie jest tak. Nie wiem co robić, bladość pogłebia jeszcze ciemny kolor wlosow ;/ Znacie jakies sposoby na poprawienie koloru cery :( ?

Gość ja tam bym sie cieszyla z
jasnej cery-zreszta nie tylko ja no i przynajmniej oryginalnie w tym tlumie spalonym na solarium:O a jesli chodzi ci o taka niezdrowa bladosc to zrob sobie badania krwi bo mozesz miec anemie jedz tez duzo warzyw owocow i pij soki z marchwia a na solarium nie radze chodzic-szkoda zdrowia i urody

Gość blada
w tym rzecz, że jestem zdrowa nie mam anemii ost miałam robione abdania w tym morfologie i wszystko wyszło idelanie. poprostu taka moja uroda ;/

dlaczego szukasz sposobu na \"poprawienie koloru cery\"? A jaki to test poprawny, wlasciwy kolor? :) Jedni sa czarni, inni czerwoni, a niektorzy bladzi :) Wlasnie fajnie wyglada blada twarz i ciemne wlosy - tak demonicznie ;) Tez jestem blada :P Czasem ludzie mysla, ze mi slabo :D

Gość blada
w tym rzecz, ze nie chce wygladac demonicznie;/ chce miec ładny kolor skóry a nie jak anemiczka

Gość ja też jestem blada
i wiesz co... i wcale z tym nie walczę, a wręcz przeciwnie - podkreślam bladość wybierając jasne podkłady. Nawet moja lekarka, po zleceniu mi badań na niedokrwistość stwierdziła, że taka moja uroda, a sama bardzo chciałaby mieć taką porcelanową cerę. P.S. Wyniki badań są na plus - jestem zdrowa :D

Gość Solar 27
Naturalna jest najlepsza pan Bóg wie jak kogo stworzyc Wiec wazne ze jestes zdrowa a reszta Wazne zeby dobrze sie czyc i byc zawsze usmiechnieta usmiech to najpiekniejszy makijaz powodzenia

Gość Wiórka
A ja czytałam że ciemne włosy raczej przyciemniają cerę a jasne rozjaśniają:-)

Gość garnier-skin naturals
osobiscie tez jestem zwolenniczka jasnej cery (opalenizna naturalna jest super ale solara ....nie wiem-nie lubie) ale jest teraz taki fajny kremik GARNIERA -cera musnieta sloncem!dwa warianty-dla cery jasnej i ciemnej! nie dziala jak samoopalacz tzn przy regularnym uzywaniu uzyskasz zdrowy wyglad,lekko musniety sloncem tak jak obiecuja na opakowaniu ale napewno nie bedziesz super opalona!ale to fajnie,naturalnie wyglada,nie bedziesz wygladac jak chora.....moze sprobuj

Gość Jakastakasobie
Najprostrzym sposobem jest puder brazujacy lub dobrze dobrany roz ---------------------------------------- najladniej wygladaja te w kolkach lub w wielokolorowej palecie --- wtedy twarz wyglada bardzo naturalnie

przefarbuj się na rudo i będziesz wyglądać ślicznie :] a masz zielone oczy albo ciemne?

sok z marchewki-ma duzo beta-karotenu przez co fajnie zabarwia skore!ale trzeba go troche pic zanim przyjda efekty!no i znow-bedziesz miala zdrowy wyglad skory ale nie spodzewaj sie efektu opalenizny

Gość ja tam bym sie cieszyla z
po prostu masz w takim razie typ urody pani zimy:) daje ci to mnostwo mozliwosci kolorystycznych a jesli nie chcesz wygladac demonicznie (nie wiem czemu ;) ) to po prostu ubieraj sie w pogodnych i jasnych kolorach a z cera nic nie robc bo pozniej bedziesz zalowac jesli zdecydujesz sie zafarbowac wlosy na rudo (jesli masz zielone albo niebieskie oczy bedzie wygladac super) to po pierwsze zrob to u fryzjera bo przy samodzielnym farbowaniu wyglada to sztucznie, po drugie wybierz naturalny odcien i po trzecie pamietaj o tym zeby oprawa oczu pasowala do wlosow grunt to naturalnosc!:D

tak jest!a poza tym czerwona szminka swietnie wyglada na jasnej cerze!bedziesz super wygladala w takim makijazu.....

Gość ninka....
mam ten sam problem. ogolnie mam jasna karnacje,ale jak sie opale to skore mam lekko brazowa,a twarz biala jak maka! juz probowalam w solarium regularnie opalac twarz z przyspieszaczami,z brazerami i innymi cudami oraz bez nich i nic-troszke piegow powyskakiwalo (dobre i to,to chociaz mnie ciutenke przyciemnilo),ale poza tym na drugi dzien po solarium zaczerwienienie zniknelo i znow bylam blada :-( nie chce miec czekoladowej opalenizny,bo wiem,ze nigdy takiej nie bede miala,ale chociaz zeby ta twarz troszke sie opalila. chyba tylko marchewka mnie ratuje.

Gość asia kielczyk
Olejek karotenowy od Hildegard Braukmann, tylko musisz używać tego z głową, aby nie wyglądać śmiesznie. To delikatnie koloryzuje, skóra wygląda naturalnie, ale jeśli jesteś bardzo blada to wiadomo, że musisz to należycie rozprowadzić.