Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomocy

Jak zastosowac metode yuzupe z Cilestem ??

Polecane posty

Gość błagam pomocy

\"W przypadku stosunku bez zabezpieczenia, w sytuacji awaryjnej, gdy nie macie pod ręką Postinoru, lub nie stać Was na tak drogi preparat, można wykorzystać zwykłe dwuskładnikowe tabletki antykoncepcyjne dostępne na naszym rynku. Należy jak najwcześniej po stosunku (jednak nie później niż 72 godziny) przyjąć 2 tabletki preparatu Gravistat 250 lub 4 tabletki jednego z poniżej wymienionych preparatów . Gravistat 125 . Microgynon . Minisiston . Rigevidon . Stediril 30 Po 12 godzinach procedurę należy powtórzyć. \" Z Cilestem moze być problem.... :o

Gość błagam pomocy
:( oj niestety nie ma zadnego lekarza pod reka :( jutro musze isc do gina :( bo nie mam wyjscia

Gość błagam pomocy
niecale 2 dni :(

Gość błagam pomocy
w sumie kolo 30 godzin :(

noo to nie jest tak źle :) wiec jeśli pójdziesz jutro do lekarza jak najwcześniej i weźmiesz ten Postinor to szanse na ciążę będą niewielkie :) więc uszka do góry :) ja bym na Twoim miejscu w ogóle przeszła się teraz do poradni i spróbowała poprosić recepcjonistkę o receptę (nie musi jej wypisywac lekarz ginekolog) a jak sie nei uda to próbować w aptekach! często jest tak że farmaceutki sprzedadzą Ci ten Postinor bez recpety, tylko musisz ją donieść jak najszybciej. Oni też są tylko ludźmi, jeśli wytłumaczysz całą sytuację to myślę, że nie będzie problemu :) Spróbuj nic nie szkodzi a zawsze to o 15 godzin wcześniej!

Gość błagam pomocy
kochana wzielam 4 tabletki cilest, przeczytalam ze ich sklad moze odpowiadac metodzie yuzpe , choc sa takie ktore zazyte 2 maja silny sklad i rowniez mozna je w ten sposob stosowac

hmm no to za 12 godzin też powinnaś wziąć 4, nie zapomnij. powodzenia, mam nadzieję, że dzidzi nie będzie i ze sobie nie zaszkodzisz :)

Gość błagam pomocy
dzieki za wsparcie ❤️ , mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku :( i dzidzi n ei bedzie z tym ,ze metode yuzpe chyba do 24 godzin po mozna stosowac ?? :( bo roznie pisze w zrodlach :(