Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o kulki

Kulki gejszy - proszę Panie o kilka rad

Polecane posty

Gość Pytanie o kulki

Hejka dziewczyny ten temacik skierowany jest do Was i mam nadzieję że mi pomożecie. Mianowicie nigdy w życiu nie miałam orgazmu (a troszkę doświadczenia to już mam) no i z tego co mi wiadomo jestem dość ciasna. Przeglądając poprzednie tematy natrafiłam na jeden o kulkach gejszy i nabrałam ochoty by spróbować. Niestety z kupnem było gorzej, więc tu prośba do Was: Jakie kulki kupić by były dobre na początek - plastikowe, metalowe, gładkie z dołkami wypustkami itd.. itp.. no i jaki rozmiar jest dobry na początek??? Wiem że może to niezbyt mądre pytania ale liczę na wasze doświadczenie i pomoc. Z góry dzięki :)

Gość mis przytulanka
próbuj :(

Jesli mogę ci doradzić to nie oszczędzaj kilku złotych na tym zakupie Ja moje pierwsze kulki \" zepsułam\" po dwoch tygodniach to były te http://www.eroticdreams.pl/go/_info/?id=4182 ich jedyna zaletą była cena Polecam takie http://www.eroticdreams.pl/go/_category/index.php?idc=12_27_17 albo takie http://www.eroticdreams.pl/go/_category/index.php?idc=12_27_7 odnosnie rozmiaru nie podpowiem ja lubie srednie czyli o średnicy: 3,5 cm

Gość Pytanie o kulki
czyli, krótko mówiąc te z wypustkami są lepsze?

Gość roman prawiczek
do czego sluza te kulki ???? jak sie je uzywa ? czy pomagają (i jak ??) osiagniecie orgazmu ??

Gość huty
ja wlasnie jestem po zakupie kulek, wybralam takie zalane jakims lateksem, Powiem ci ze to siciema, to tak jakbys miala lekki ucisk, i tyle , na mnie to nie robi wrazenia, po prostu jestes zaczopowana jak tamponem, w sumie to nawet po chwili nie zwracasz na to uwagi a jak nie zacisniesz się to nawet ich nei czujesz.Tych wewnątrz kuleczek co niby "przy kazdym ruchu maja wibrowac i wprowadzac cie w rozkosz" w ogole nie czuj, chyba bys musiala podskakiwac zeby odbijaly sie o scianki, Ogolnie żadna gejsza nie bedziesz..ALe do cwiczenia miesni to moze i dobre,bo konkretnie czujesz przedmmiot na ktoprym sie zaciskasz

Gość huty
aha i jeszcez jedno,Niby stwierdzili ostatnio ze orgazm jest jeden a nie ten łechtaczkowy i pochwowy,Okej, moze im chodzi o to ze wtedy miesnie pochwy się "ekstazują" ale ja ci powiem ,ze ja mialam raz orgazm w wyniku stosunku, potem dlugo dlugo nic, i nei wiedzialam co z tym fantem zrobic, wreszcie trafilam na bardzo bliskiego mi partnera i duzo czasu poswiecalismy na łózko,Okazało sie ,ze mam w wyniku minetki orgazm,ale bez uzycia palców na łechtaczce , bo wtedy mnie zacierał i bolało.Robi to długo i cierpliwie językiem, ustami , lize , całuje ssie,ja się koncentruję i po paru , parunastuminutach ...odpływam

Gość huty
chyba pomuylilam pojecia, minetka to palce w cipce, no ale palcow ez do ciepki uzywa, chodzi glownie o to ze łechtaczke ustami

Gość minetka to
nie palce w "ciepce" :O

Gość gość
Najlepsze i najbezpieczniejsze są z silikonu medycznego. Dla ciebie muszą być najmniejszy rozmiar

Gość gość
Najlepsze i najbezpieczniejsze są z silikonu medycznego. Dla ciebie muszą być najmniejszy rozmiar