Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elffff

czy ktoś adoptował dziecko

Polecane posty

Gość elffff

szukam osób które adoptowały dziecko lub są w trakcie załatwiania formałność -jakie trzeba spełniać warunki -czy jak mamy po 30 lat to mamy szanse zaadoptować niemowle -jakie należy spełniać warunki finansowe nie wiem czy my z mężem mamy szanse obydwoje z mężem nie mamy nałogów

Gość wersat
może wejdz na ciąza macierzyństwo tam kobitki wiedzą wszystko o tych sprawach

Gość zastępcza mamusia
Próbowałam założyć temat rodzin zastępczych, nie wyszło...

-Kurs -Zaświadczenie o zarobkach -badania u psychologa -możliwa opinia sasiadów -chyba 2 odwiedziny pań z Ośrodka Adopcyjnego (PO też ) -zaswiadczenie o zdrowiu Nie pamiętam co jeszcze -może coś jutro żona przypomni !

Gość elffff
dzięki a nie wiecie jakie należy spełniać warunki mieszkaniowe bo my mamy małe mieszkanie i w tej chwili nie stać nas na większe . Straciliśmy bardzo dużo pieniędzy lecząc się na niepłodność niestety nic z tego nie wyszło

Aha ! Zona mówi ,że sasiadów już nie wypytują ! -Zaświadczenie o niekaralności -Było pytanie o używki ;alkohol -Wydzielone miejsce dla dziecka -My podawaliśmy metraż domu A najlepiej spytać sie w Ośrodku Adopcyjnym !

Gość skidom
jesli jeszcze jest szansa na to, ze zmienicie zdanie. My tez myslelismy,ze jestesmy bezplodni. Dajcie znac, mamy 11 miesieczna, zdrowa coreczke. Zajscie w ciaze jest bardzo trudne ale trzeba liczyc sie z tym, ze bedzie duza uwaga do detali. Moge Wam pomoc, dajcie mi 4-5 miesiecy.