Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajkaaa

Numer zastrzeżony

Polecane posty

Gość fajkaaa

mam zastrzezony numer komorkowy i czy dzwoniąc do kogos, chodzi mi o numer domowy, na 100% nie wyświetli się mój numer ?? czy są jakieś sposoby by dojść do zobaczenia numeru zastrzeżonego ??

Gość fajkaaa
mam tel na abonament i od samego początku mam zastrzeżony numer, i przez pomyłke zadzwoniłam do kogos na domowy w czwatek i dzisiaj zadzwoniła do mnie jakaś kobieta twierdząc ze z mojego numeru ktos do niej dzwonil... powiedzialam za to nie mozliwe bo moj numer sie nie wyswietla to mnie przeprosiła i koniec rozmowy... nie zdążyłam zapytać czy na domowy ktoś dzwonił czy na komorke... dlatego jestem ciekawa czy to nie przez tą pomyłkę i czy jest taka mozliwość jak ma zastrzeżony to w jakich przypadkach można dojśc do zobaczenia numeru...

puść krótkiego do koleżanki albo kolegi i zapytaj czy sie wyswietla. Może usługa wygasła:)

Gość okularnica22
ja na miejscu tej babki, bym dzwwoniła bez końca, pewnie seksisz się z jej mężem

Gość fajkaaa
zadzwoniłam na drugi tel komorkowy i numer sie nie wyświetla ... takze usługa nie wygasła ... chyba zatem nie ma mozliwości bym dzwoniła do kogos i ta osoba bedzie wiedziala jaki mam numer ....

Gość fajkaaa
ale nie dzwoniła z tego numeru na ktory ja sie pomylilam ...tylko sama sobie tak to tłumacze ... moze to zwykła pomyłka, mała literówka ....

Gość fajkaaa
hehhe .... nie to nie możliwe :):):)

Zastrzezony numer wyświetla się gdy posyłasz smsa :\\

Gość fajkaaa
to raczej nie był Sejm :) ojj chyba za bardzo sie przejełam, to napewno zwykła pomyłka ... :)

Gość uwazam ze ...
... to nie mozliwe ze jak dzwonilas na domowyto wyswietlil sie Twoj nr. Nawet jak tel dom ma funcje ze wyswietla sie nr to z zastzrezonego bedzie pokazywac ze anonimowy dzwoni .... ja tak mam.

Gość wlasnie