Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petrosa

Były proponuje spotkanie na seks..........

Polecane posty

Jesteśmy po rozwodzie 5 lat. Spotkaliśmy się niedawno u znajomych, pogadaliśmy - było miło i serdecznie. Wymieniliśmy sie telefonami. On dziś w nocy pisze mi sms i proponuje seks.....mam drugiego faceta - jestesmy w związku 4 lata - niezbyt udany to związek ale pewny. Co byście zrobiły na moim miejscu. Proszę o szczere odpowiedzi, moze rady. Jak mam mu odpisać na ten sms, co napisać by nie wyjśc na idiotkę...pomocy

Gość na twoim miejscu
nie dopuściłabym do takiej sytuacji. Twój były traktuje cie jak dziwke na godziny a tobie to schlebia???:P

Gość kaczuszka na stoliku
chyba bym w to nie weszła

Nie schlebia w żadnym wypadku. Tylko mnie cholernie zaskoczył.....nie spodziewałam się czegos takiego z jego strony. Jestem totalnie zaskoczona. Rozwód był spokojny, bez szarpaniny i wyzwisk.Co mam mu napisać?

5 lat po rozwodzie hm................ mówisz seks sorry ze tak brutalnie ale czy ty jesteś dziwką ? bo tak ciebie traktuje . zatanów się czy obcej kobiecie tez zaproponowałby seks ? czy obcy facet zaproponowałby Ci seks ? i jaka byłaby twoja reakcja na taka propozycję. Rzoumiem że kidyś was cos łaczyło ale teraz to obcy facet no chyba że jest inaczej i on to wyczuł.

właśnie wyczuł że go kocham i zawsze kochałam i tu jest pewnie problem....

Gość nie wiem co ci poradzić
faceci lubią dziwki....może on też co czuje?

i to daje mu prawo traktowania ciebie jak dziwki bo on ma ochotę ? a twoje uczucia się nie liczą ? Skoro go jeszcze kochasz to omijaj go dalekim łukiem bo wdepniesz w bagno i bedziesz sie długo w nim takpała zanim z niego wyjdziesz takie jest moje zdanie.

bagno...wiem tak to sie skończy jak mu odmówic by nie poczuł się urażony a zebym ja była górą.Zeby wiedział, że ze mną to nie tak łatwo.

Gość pogadaj z wróżką

w tej samej formie co propozycja sms -krótkim nie jestem zainteresowana i uwazam temat za niebyły . Nie ma nic obrazliwego w tym sms ale nie pozwól sie wciagnąc w dyskusje smsami nastepne poprostu zignoruj ................i przestań się martwic ze go urazisz on się jakoś tym nie martwił proponująć Ci seks za pomoca smsa.

bo w twarz nie miał odwagi mi tego powiedzieć...on w ogóle zawsze preferował by to kobieta robiła pierwszy krok. Jest człowiekiem bardzo bardzo skrytym i zawsze był problem z rozmową na takie tematy. więc dlatego napisał, zamiast powiedzieć czy zrobić pierwszy ruch....namieszałmi w myslach

Gość marla787
Whim ma moim zdaniem racje. nie godz sie na to, wiecej zyskasz tym w jego oczach. z jednym sie tylko z Whim nie zgadzam -uwazam ze ten sms byl obrazliwy - ale badz ponad to. i mysle ze mozesz sprobowac poszukac sobie innej milosci, rozejrzec sie wokol siebie, skoro piszesz ze obecny zwiazek jest nieudany. tylko uwaznie wybieraj partnera, szukaj takigo jakiego chcesz miec, nie zadowalaj sie polsrodkami - przepraszam ze tak powiem - ale faceta ktory nie do konca spelnia twoje oczkekiwania juz masz. i badz dzielna - nie pozwol sie zeszmacic.

Gość koala misiu 1
Jestem facetem skoro jest skryty i bał się o tym powiedzieć logicznym posunięciem było wysłanie sma pozwódz go trochę, nie godz się na sex od razu, zaproponuj najpierw przyjazń, nową czy tez odnowienie starej, bądz górą jedno jest pewne, skoro wie że go kochasz to wydało mu sienormalne zaproponować sex, moze i jemu to potrzebne, może ma życie do d..., moze chce zacząc z tobą budować cośod nowa, moze wcale nie traktuje tego jako przygode musisz pogadac z nim, poprostu i szczerze. Powodzenia.

Gość witam..........
a czemu sie rozstaliscie skoro go kochałas i nadal kochasz? to tez jest wazne.... poza tym piszesz ze kogos masz.. chcesz to zniszczyc?

Gość ggdgdgdrfg
jesli co do niego czujesz nadal jest ci bliki zgodz sie...i tak nie jestes w obecnym zwiazu szczesliwa...co z tego ze to pewny zwiazek jak piszesz ale brakuje ci w nim szczescia...a chyba to jest najwaznejsze prewda??zyje sie tylko raz..co co szkoszi sprobowac....nigyd nic nie wiadomo,,:)potem bedziesz sie zastanawiac ze moglas sie zgodzic co by bylo gdyby itd......ja bym zatyzykowala nic nie tracisz....

ha, rozstaliśmy się bo on znalazł sobie inną - banał, od tego czasu miał juz parę kobiet, co najmniej 3 na dłuższą metę. Pozwoliłam mu odejść dlatego właśnie że go kochałam.... Poza tym ślub braliśmy gdy mieliśmy po 21 lat i pewnie . patrząc z perespektywy czasu seks w naszym , moze w moim wykonaniu nie był ok.

ja pisałam o sms nie jego ale do niego bo jego sms był pokazaniem całego stosunku do twojej osoby i był obraźliwy.

Gość witam..........
jezeli było tak jak piszesz... czyli ze cie zdradził a do tej pory miał juz kilka kobiet to moim zdaniem nie warto... bedziesz cierpiec znowu.. :(

Gość ja ci to wytlumacze
facetwoi sie urwalo dupczenie i szuka jakiegos pojemnika na sperme nier wiem za bardzo co sobie wyobrazasz po tym wszytskim . jak dla mnie to zenujace jest co on robi bo jak bardzo trzeba byc przegranym facetem zeby po kilku latach zwracac dsie do eks zeby mi ulzyla ... sam jestem facetem ale naprawde niektorzy z nas sa bardzo zalosni i zenujacy . p.s sorki za ten pojemnik na sperme ale chce Ci odwiesc od spotkania z nim szanuj sie kobieto bo nikt Cie nie bedzie szanowal

W toksyczny zwiazek \'po\' z bylym bylam uwiklana dluzej niz trwal nasz zwiazek. Powiem krotko: NIE WARTO Zreszta tym smsem pokazal, ze uwaza, ze polecisz na kazde jego skinienie, wystarczy byc tylko milym :O

Gość tez uwazam ze nie warto
nie pozwol na takie traktowanie siebie. Wiem ze Cie kusi , tymbardziej jesli wczesniej bylo wam dobrze "wieczorami" :) ale nie dosc ze przez sms, to uwazam tak jak Pan wyzej. Ukrucilo mu sie, i tyle... Znajdz sobie kogos wartosciowego

Gość gość
znaja sie ...prawie na wylot :)

Gość gość
W ogóle nie odpisuj temu palantowi. To ostatni śmieć i ścierwo. Wkrótce zechce, żebyś zarabiała dla niego. Pod latarnią...

Gość prrowokatorr
Teraz seks a jutro propozycja ponownego związku. Stara miłość nie rdzewieje. Powodzenia. A jak ten nowy taki d*pek to cholerę z nim jesteś. Stare kapcie są wygodniejsze. I jeszcze ciepło trzymają.:)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Szukam kogoś na seks teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki