Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski22

Czy każda po 24 roku życia tak ma?

Polecane posty

Gość Ciekawski22

Hej!Czy każda dziewczyna tak po ok 24 roku życia ma już zmarszczki na czole, przeważnie takie dwie kreski ?? :P Ja mam 22 lata i wole 18tki-19tki-20tki... Są bardziej pociągające, i mniej marudne... Pozdro!

Gość Ciekawski22
Nie zamieniłem! Niektóre panny mają takie kreski na czole,pierwsze objawy zmarszczek...

Gość A moze -
masz rentgenowski wzrok i to byly zmarszczki na mozgu . Ale w tak mlodym wieku to ich tam tez nie powinno byc ... Hle hle hle :P :classic_cool:

Gość Ciekawski22
A jak dziewczyna ma 26 lat?

Gość Bardzo dobrze
ze sie spotytkasz z "malolatami" bo zadna 24latka by cie nie chciala, za dziecinny jestes :O

Gość Ciekawski22
Małolatki nie są tak wybredne, i nie szukaja księcia z bajki...

Po 1-wsze, ja tam 24 latka skończyłam i zmarszczek nie mam :D ani marudna nie jestem :P Po drugie, jesteś dziecko jak dla mnie, więc takie 18-19 latki są w sam raz dla Ciebie :) Po trzecie, dobrze że Ty wybredny nie jesteś :classic_cool:

Gość Ciekawski22
I łatwo im mogę wmówić, że mój 7centymetrowy sprzęt to gigant :) taka zamyślona 25latka zaraz zaczyna myśleć i myśleć i robią się jej zmarszczki.

Gość Ciekawski22
Małolat nie jestem, ponieważ kończe uniwersytet, prowadze własną działalność gospodarczą... Zwyczajnie się pytam czy u każdej tak jest, ponieważ po 20tce już jest coraz mniej kolagenu... A to źle,że lubie młodsze?

ciekawski, nie źle, to normalne raczej że małolat będzie lubił małolaty :D A to że kończysz uniwerek i masz działalność to przepraszam, chwalisz się czy żalisz? :P Bo to jak piernik do wiatraka sie ma do pytania Twojego... :P

no ja zawsze mialam skolonnosci do marszczenia czola.. juz od dziecka ... zawsze mama mowila \"nie marsz czola bo bedziesz miala zmarchy\" no i sie doigralam bo jakby sie przyjzec mocno to faktycznie widac dwie kreseczki; nie rzucaja sie w oczy ale jednak sa. mysle ze da sie z tym zyc; nie jest mi przykro ze autor wolalby mlodsza:) zycie

Gość Ciekawski22
Już niedługo i cały uniwersytet skończę tylko jeszcze dokleję zachodnie skrzydło i okienka pomaluję.

Gość domniemana
musztarada..co sie z Toba dzieje ??

Gość Ciekawski22
A potem sprzedam i będę robił model Huty Katowice z czasów jej świetności gdy mój tatuś był tam przewodniczącym reżimowych związków zawodowych :classic_cool:

zobaczycie ciekawski sie kiedys zakocha w jakies pomarszczonej i zmieni mu sie swiatopoglad:) bo zycie jest jak pudelko czekoladek ... teraz tylko tak mowi; ale nigdy nic nie wiadomo

Gość Ciekawski22
NIE CHODZIŁO MI,ŻE KRYTERIUM JEST POSIADANIE LUB NIE ZMARSZCZEK!!! Po prostu ciekawość, czy każda po 24roku ma takie zmarszczki... Tak naprawde ok 28-30tki już aczyna powoli uroda podupadać....

Gość Obiektywna25
Hej! Ja powiem tak- generalnie jestem ładna, ale dziewczyny nie oszujmy sie-czas płynie... Mi ok 23-24 roku życia biust zrobił się mniej jędrny, a z rana niestety też już widać lekkie zmarszczki...Gdy oglądam zdjęcia jak miałam 19-20 lat, to miałam jakąś bardziej "anielską" twarz...

Gość upupuppppppp
Prawda jest jak dupa-każdy ma swoją!

ja mam 35 i w ogole niewiele zmarszczek...a na czole to wcale...to chyba zalezy od genetyki i ogolnej mimiki twarzy...

Gość upupuppppppp

Gość hhahahhahahhaahhahahahahhaha
ja mam 21 lat i mam dwie poprzeczne zmarszczki na czole:p Ale mam je od kiedy byłam dzieckiem czy nastolatka, od kiedy pamiętam. Miałąm je na pewno również jak miałam 15-16 lat. Bo mam takie czoło. Jak myślę, to sie marszczy trochę:p

Gość hhahahhahahhaahhahahahahhaha
aha, a nigdzie nie mam zmarszczek poza tym, mam łądną skórę, nie palę, nie pijam alkoholu, jem zdrowe rzeczy, w zyciu nie byłam na solarium, maluję się troszkę i używam tylko kosmetyków selektywnych. Także to nie jest tylko kwestia dbania o siebie, ale głównie budowy twarzy. Wiesz, co to są zmarszczki mimiczene?:o

Gość he
wszyscy mają zmarszczki... tylko gorzej mają chudzielce bo u nich jest to bardziej widoczne, natomiast u grubasów jest już lepiej.... wypałuj się bo gadasz bzdury... już w wieku 16 lat nasza skóra się starzeje... zanikają powoli włókna kolagenowe........... najprędzej starzeja sie uszy...... potem inne części ciała.... a zmarszczki na czole ma nawet noworodek!!! haha jestem bardzo ładną osobą, nie piję , nie palę.... nie opalam się w solarce.....he dbam o siebie i to bardzo, chodzę do kosmetyczki, na masaże twarzy, poddaję sie róznym zabiegom,, ale mimiczne zmarszczki są, nawet po użyciu Botoxu, po jakimś czasie wychodzą... co jest zjawiskiem naturalnym!!!!! w oczekiwaniu na zmarszczki starcze!!!!!