Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tutaj chodzi

Zalozylem sobie konto na portalu randkowym i pisze do mnie jeden gosc bez przerw

Polecane posty

Gość o co tutaj chodzi

Ma 50 lat , napisane ze szuka mezczyzn w wieku 19 - 30 lat i pisze o sobie ze jest samotnym czlowiekiem z zasadami i ze ma poukladane w zyciu i szuka przyjaciela o duzej tolerancji, ktory chce byc kims ale go na to nie stac czego ode mnie chce , na razie go ignoruje ale pisze do mnie i wpisuje sie do listy gosci itp .

Gość o co tutaj chodzi
to zdanie mnie wlasnie zastanawia "szukam przyjaciela o duzej tolerancji, ktory chce byc kims ale go na to nie stac " sponsoring ? - chyba sie zalamie :O

Gość a to portal dla gejów
?

Gość mam 50 lat
a...tu jestes dziubasku ;) :D❤️ nie podoba ci sie moja oferta ?

Gość aakzseingA
odpisz ze nie jestes zainteresowany...:-0

Gość o co tutaj chodzi
postaram sie go splawic napisalem mu ze nie stac mnie nawet na wazeline moze to go zniecheci :-o

Gość aakzseingA
no co Ty sam Ci kupi:)

Gość sexifoczka
Witam... fajna gierka on-line \\\\\\\\\\\\\\\"Wirtualny Świat\\\\\\\\\\\\\\\" http://www.wirtualny-swiat.com/index.php?cmd=loadModule&name=FileEdit&fileName=27 logujcie sie... a jak będziecie się rejstrowac to proszę Was - w polu referencje wpiszcie: sexifoczka i nie ukrywam ze ja tez cos mam z tego ale jeszcze nie wiem co... hehe Pozdrawiam i dziękuje....

Gość mam 50 lat
mnie sta wiec sie nie przejmuj :)

Gość o co tutaj chodzi
To nie jest portal dla gejow tylko Sympatia.pl ale moze o czyms nie wiem

Gość mam 50 lat
Gdy się nudzę wyjmuję z szafy milutką poduszkę, którą kupiłem za 40 rubli na targowisku w Stepanakercie od śniadego Ormianina i układam z niej imitację męskiego tyłeczka. Potem uprawiam z poduszką niezobowiązujący seksik, jednym okiem podglądając zawody Strong Man. :classic_cool:

Gość o co tutaj chodzi
Albo moze umowic sie z nim i zobaczyc czego chce , ewentualnie stluc dziadka i sie odczepi

Gość o co tutaj chodzi
nie ukrywam ze jakies dodatkowe przychody by mi sie przydaly ale mam obawy przed seksem z mezczyzna! i opory moralne zreszta tez! :-o

Gość mam 50 lat
uprawiac seks to ja bede z mlodym jedrnym chloptasiem z portalu Sympatia.pl

Gość tlumaczka z polskiego na nasze
szukam = szukam przyjaciela = kochanka o duzej tolerancji = gotowego na wszystko, tolerujacego moje dziwactwa (zwlaszcza seksualne) ktory chce byc kims = ktory ma marzenia ale go na to nie stac = ale nie ma kasy i gotowe: "szukam kochanka gotowego na wszystko, tolerujacego moje dziwactwa (zwlaszcza seksualne), ktory ma marzenia, ale nie ma kasy" powodzenia :) 🖐️ :classic_cool:

Gość aakzseingA
uwazaj moze to strog

Gość o co tutaj chodzi
dzieki za dobre i zabawne rady , podszywy tez , w ogole nie bede mu odpisywal .... a mowia ze w Polsce nie ma tolerancji , gosc ma zdjecia i wcale sie nie wstydzi pisac wiec chyba nie jest z tym tak zle