Desire1987 0 Napisano Listopad 6, 2006 Rok temu brałam Harmonet przez miesiąc. Zrezygnowałam bo bardzo bolały mnie piersi, codziennie, nie mogłam ich dotknąć nawet, taki był ból... Teraz jestem w trakcie 3 opakowania Yasmin i jest to samo :( Tzn ból nie jest tak silny jak przy Harmonecie, ale też bolą mnie non stop, nie było ani jednego dnia przerwy... Jak długo to jeszcze potrwa, ile mam czekać? z tabletek nie rezygnuje bo bardzo mi odpowiadają, ten ból piersi jest jedynym skutkiem ubocznym yasminu, ale czy to sie wreszcie skończy? Do którego opakowania powinnam czekać i jeśli nie przejdzie to zmienić? Może któraś z Was była w takiej sytuacji, ból przeszedł czy zmieniłyście tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mantyka 0 Napisano Listopad 6, 2006 jak zaczelam brac yasmin to czulam sie fatalnie przez trzy miesiace, bol w piersiach, oraz plamienia miedzy miesiaczkami, bole glowy, nudnosci... ale po trzech pudelkach przeszlo i jest ok. napiecie w piersiach czuje tylko na dwa, trzy dni przed okresem i to da sie przezyc, nie jest to straszny bol. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Listopad 6, 2006 dzięki :) mam nadzieję, że mnie też niebawem przejdzie bo polubiłam te tabletki, dobrze się po nich czuję, gdyby nie ten ból piersi byłyby idealne dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach