Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggdaa

jak to zrobic nie mam juz pomysłu

Polecane posty

Gość maggdaa

prosze nie kasowac to tez kobiet dotyczy ! a mianowicie mam problem, nigdy nie miałam orgazmu nie wiem jak go mam osiagnąc, jestem doswiadczona w łózku, ale nie potrafie go miec, i juz. mam 27lat wiec to wstyd zeby kobieta w moim wieku nigdy go nie doswiadczyła, obecnie nie mam nikogo, ale wczesniej miała kilku stałych facetów, z zadnym nie miałam orgazmu. jak wy sobie radzicie, czy jest ktoras z was ktora w zyciu nie szczytowała przeciez to zenada, nie doswiadczyc takiego uczucia, . próbowałam wibratorem, sama palcem naewt nie miałam łechtaczkowego !

może i nawet w dobrym dziale to załozyłaś, ponieważ słyszałam że niektóre kobiety są wstanie dojść dopiero po urodzeniu dziecka? ;)

Gość trtrtrtr
szukaj punktu g, znajdź przez wzgórek łonowy, nie musisz dotykać wewnątrz, w kazdym razie u mnie to zadziałało powodzenia

Gość kalina..22
a uprawiasz seks oralny? Ja nie potrafię osiagnac orgazmu podczas normalnego stosunku, ale podczas pieszczot jezykiem zawsze :)

Gość miiiiiilka
kurcze nie wiem co ci poradzić, bo przeważnie miewam, ale też się musiałam tego nauczyć- samo nie przychodzi jak u mężczyzn. Ale bardzo pomogło mi w tej nauce samozaspokajanie. Poznajesz w ten sposób swoje ciało, reakcje na różne bodżce, co cię kręci , aco wręcz przeciwnie. Spróbuj jeszcze raz nie poddawaj się. Możesz wtedy oglądać dodatkowo jakieś zdjęcia z pozycjami na przykład. Na pocieszenie dodam że też nigdy nie miałam pochwowego, tylko łechtaczkowy. Ale doznania są chyba te same

Gość maggdaa
ja juz wszystkiego próbowałam, masturbacji, sex oralny analny, zabawki, zmiany opozycji, miejsc i NIC....... wiem tez ze sa kobiety ktore mimo ze maja 40 lat nigdy nie mają orgazmu, nie jestem oziebła, jestem normalną kobietą.

Gość miiiiiilka
to może przejdz się do seksuologa może ci doradzi jak się odblokować?. Pamiętaj nie ma kobiet oziębłych, tylko faceci za mało się starają. Moj mąż długo musi się napocić( ja przy okazji też) że by coś z tego było