Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkk2

Mężczyźni, wolicie proste czy kręcone/falowane włosy?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkk2

Mężczyźni, wolicie proste czy kręcone/falowane włosy?

Gość kkkkkkkkkkkkkk2
a co ma "zwyczajnosc, madrosc, zadbanie" do struktury włosa? :P ja jestem madra, zadbana itd.. a mimo tego lubie czasami zmeinic fryzyrke.. grunt by byla kobieca i naturalna :P

Gość chodziło
o to że nie takie jak ty.co ma wspólnego mądrość z ludzmi zakładających bzdurny temat

Gość znawca kobiet wina i muzyki
Jak kobieta jest inteleigentna to ma proste wlosy , to jest zaleznosc pomiedzy impulsami elektrycznymi ktore wystepuja w mozgu podczas procesow myslowych . Dlatego lubie kobiety z lokami , nie ierpie przemadrzalych kobiet 😡 Najbardziej podoba mi sie jak dziewczynna ma krecone wlosy i prosta grzywke .

i co, zrobisz sobie zgodne z wynikiem zapodanego testu ? chcesz się spodobać jak największej liczbie mężczyzn :P

Gość kkkkkkkkkkkkkk2
i tak sie podobam :P

Gość test nie ma specjalnie sensu
poniewaz na kafeteri siedzi malo facetow, wiec dowiesz sie o indywidualnych.upodowaniach moze kilku . Musialabys przeprowadzic badania na skale swiatowa.

bez sensu takie gdybanie... każdy lubi co innego, a poza tym moim zdaniem to nie da sie tak uogólnić, kazdy wyglada inaczej w konkretnej fryzurze, ważne jest to jak ta fryzura pasuje do osoby i to, zeby włosy były ładne i zadbane

Gość facet co lubi ...
Ja lubię kręcone ale nie każdej dziewczynie pasują , najchętniej blond lub rude, ew lekko pofalowane. oczywiście mowa o włosach na głowie.

Gość facet co lubi ...
Najważniejsze by kolor był jednolity i normalny :) a nie jakieś koszmary typu czarne od dołu białe na górze i czerwone pasemka :O