Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość null

null- pokazuje mi sie ta nazwa

Polecane posty

Gość null

pokazuje mi sie ta nazwa zamiast innych nazw...np..zamiast Kamil na gg pokazuje mi sie nazwa "null" zamiast Piotr x na poczcie pokazuje mi sie null... zamiastmojego adresu wyskakuje mi ta nazwa...wpisze soj adres a w wyslanych sprawdzajac pisze ze wiadomosc zostala wyslana od "null" zamiast mojego adresu.....na pewnej stronie z opisami pokazal mi sie wpis od "null"z moim nr IP....juz nic nie wiem

Gość VerBu
null to zero w języku niemieckim tyle mogę pomóc

Gość i francuskim takze

Gość null
przed chwilka wyslalam list do kolegi...ktory jest w polowie urwany....a na koncu pisze null......czy to jakis virus?

Gość null
no zaraz sie zdenewuje... w okienkach do wpisania swojego pseudo...pisze mi wszedzie null................a zmieniam ta nazwe a wychodzi null

Gość jaktotak*
Możliwe, że to wirus. Mój brat kiedyś ściągnął takiego wirusa, że np. na pulpicie zamiast ikon miał takie trójkąty sera :D Wszysko co otwierał to wszędzie ten ser mu wyskakiwał :D

Gość null
skanowalam kompa.......i nic...........moze cos w systemie...z tego co wiem to null wystepuje w jezyku programistow ...kojarzy mi sie z c++ ale czemu mi to wszedzie wyskakuje????????????????????

Gość null
8 trojanow... a mam antiVirusa