Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna .

nie moge znalesc pracy ...

Polecane posty

Gość czarna .

dosłownie brakuje mi juz siły na szukanie zawsze sie okzuje ze cos mam za mało najczesniej doswiadczenia ale skad je mam wziasc jak nie moge znalesc pracy jestem troche podłamana musze sie wygadac :(

Gość Najpierw
naucz sie ortografii, jeśli myslisz o pracy innej niz fizyczna.

Gość dam ci
weż moja tez mam dośc tych stresów i nekania, od kilku lat mam ciagle tą sama kase, szef marudzi, dowala, pastwi się,

Gość czarna .
pomyliłam sie a ty tylko na to potrafisz zwrocic uwage :O

Gość czarna .
łatwo marudzic komus kto ma ta prace zawsze mozesz ja zmienic bo masz juz jakies zaplecze doswiadczenie ...

Gość czarna .
do dam ci----nie wiem czy tyle samo stresu nie masz chodzaci szukajac pracyumawiajacsie na kolejne rozmowy oczekujac na odpowiedz .....tylko roznica polega na tym ze ty masz to za pieniadze a ja stresuje sie za nic ....:(

Gość czarna .
kawa z mlekiem---- jestem juz po studiach a ty ?

moja pierwsza prace, w biurze, znalazlam w Londynie...wlasnie dostalam podwyzke a moj szef jest super! zycie jest piekne, tylko trzeba wiecej checi i samozaparcia i wiecej usmiechu na twarzy...

Gość mam ten sam problem
i szlag mnie trafia i tez jestem po studiach...

Gość czarna .
checi mam ale nie wiem na ile mi wystarczy... dołuje mnie ze szukam i nic chodze na rozne rozmowy i nic z tego .ostatnio zaczełam szukac byle czego aby tylko nie siedziec w domu

Gość ula2008
cześć wszystkim

czarna tez caly czas narzekam na rozmowy :) juz mi sie chodzic na nie nie chce... trzeba byc dobrej mysli..i sie nie poddawac

Gość czarna .
byłma na jednej rozmowie to mi powiedzieli ze oni nie chca osoby wyksztłconej wystrczy zeby miała srednie a w innych brakuje mi doswiadczenia i wez tu zrozum to ...:(

na rozmowach nie nalezy byc sztywnym. tylko usmiechnietym i blyskotliwym! mowie wam. to duuuuzo wam pomoze...

Gość czarna .
kawa --ale ile mozna chodzic :O ostatnio czytałam ze osoby ktore dłuje sa bezrobotne nie kwalifikuja sie na kursy bezpłatne i gdzie tu sprawiedliwosc ? ? ?

Gość czarna .
zaczynam robic błedy i zjadac literki jak sie denerwuje :(

czarna spokojnie ;] w koncu i do nas sie szczescie usmiechnie nie ma wyboru trzeba szukac w internecie w gazetach i w koncu sie uda;]

Gość erre
Boże, chroń nas przed takimi absolwentami studiów i pracownikami. Czarna, dokształć się pod względem językowym.

Gość czarna .
ale to wszytsko przypomina zamkniete koło nie masz pracy bo nie masz doswiadczenia a nie masz go poniewaz nikt cie nie chce zatrudnic rozmawiajac z pewnym pracodawca poradził mi zebym poszła na prace interwencyjne to chociaz staz pracy jakis bede miała :(

Gość czarna .
widze ze tu sami super wykształceni ludzie ..............sam sie dokształc erre jak tego potrzbujesz

Gość czarna .
widze ze tu sami super wykształceni ludzie ..............sam sie dokształc erre jak tego potrzbujesz

Gość czarna .
zauwazyłam ze na kafe ludzie potrafia najczesniej wytykac komus błedy ..wysmiac sie z czyichs wypowiedzi .....