Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna .

nie moge znalesc pracy ...

Polecane posty

wiesz co tu nie warto pisac bo sami zamorzni i wyksztalceni tu pisza.....nie martw sie ja tez nie mam pracy juz 4 miesiace zygac sie chce i jaktu nie pic

Gość erre
Nie muszę chwalić się swoim wykształceniem i nie chcę, dokształcam się tam gdzie powinnam (na szczęście wyrażam się poprawnie). Mam zaś pracę może dzięki temu że to co do mnie należy, wykonuję poprawnie i tak dla przykładu, jeśli piszę, to po polsku a nie po polskiemu. A, co mi tam, pomogę ci: pisze się "znaleźć", "rozmawiajac z pewnym pracodawcą poradził mi"- tu dajesz pokaz rażącego błędu i niezrozumienia jak się stosuje imiesłowy przysłówkowe (nie umiesz, to nie używaj wysilając się na trudne zdania, dodam że to zakres szkoły podstawowej). Nie wspominam o literówkach i innych błędach świadczących m.in. o braku szacunku dla odbiorcy twoich przekazów. Dziwisz się że są tobie wytykane błędy a sama dajesz powody. Żalisz się że nie możesz znaleźć pracy, jest ci sugerowane że może z twojego własnego powodu a ty masz pretensje. Piszesz jak niedouk, rozumujesz jak ociężała umysłowo, to masz co masz.

Gość Damr
Czarna a może kiedyś już pracowałaś i zrobiłaś przekręt przez którego zostałaś zwolniona dyscyplinarnie i teraz kara Cię dopałdła w ten sposób, że nie możesz znaleźć pracy. Czasem tak bywa śprawiedliwość kiedyś dopadnie. Do póki nie znajdziesz pracy bądź na garnuszku rodziców.

erre wyluzuj troche... pojawia Ci sie usmiech na twarzy widzac swojego \"wymądrzonego posta\" ? Dziewczyna ma konkretny problem i pewnie nie oczekuje od Ciebie wytykania jej błedów, które raczej nie maja wpływu na znalezienie pracy. Hmmm ale skoro tylko w ten sposób potarfisz podbudowac swoje ego to gratuluje i zycze dalszych sukcesów :-) \"mam ZAŚ prace\" Co to ma byc???? skad Ty jestes??? ...wstyd... :-)

Gość bo trza
pracowac glowa i kombinowac madrosc zyciowa ktora przekazal mi pewien cygan

Gość do czarnej
no dobra to od podstaw: jakie jest w Twoim rejonie bezrobocie, ile mieszkancow liczy miasto, albo podaj nazwe, jakie studia skonczylas, co lubisz robic, albo co robilas jako hobby, czy ze znajomymi, moze jakas organizacja pozarzadowa? jakies pomaganie chorym cokolwiek? dlaczego nie korzystasz z wolontariatow i stazy? to daje doswiadczenie zawodowe. praktyki tez mozna zalapac. duze korporacje z reguly maja programy dla studentow i absolwentow, ale nie tylko. jak szukasz pracy? skad bierzesz ogloszenia? dlaczego nie robisz czegos na wlasna reke, np. przedstawicielstwo jakiegos banku? sorka, ale nie chce za darmo Ci tutaj konkretnych przykladow dawac co mozesz zrobic;)