Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca w tym świecie

Czy ktoś może mi powiedzieć..?

Polecane posty

Gość obca w tym świecie

Każda sekunda to myśli. Myśli o nim. A przecież nie znam go. Nie znam na tyle by myśleć. Tęsknie? O tak! Każde jego słowo było analizowane przeze mnie setki razy. Tęsknie za jego słowem za jego ciepłem. On jest tam ja jestem tu. To jednak nie jest przeszkodą by komunikować się. Od zawsze komunikujemy się tylko przez sieć. Sieć nas zbliżyła. Nie wiem czy kocham, ale tęsknie to wiem na pewno. Czy mieliście już takie dziwne odczucia pisząc z zupełnie obcą wam osobą po drugiej stronie monitora? Ja tak mam. Od niedawna, ale już czuję, że jest mi z tym niesłychanie dobrze.

Gość o tak ja tak miałam
póki tego paszteta nie ujrzałam

Gość test o ster on
nie widzialas go ?

Gość Vann
Dla mnie to dziwne co piszesz. A widziałaś go chociaż na zdjęciach? Na Twoim miejscu nie angażowałbym się tak mocno, bo można się potem boleśnie rozczarować.

Gość obca w tym świecie
Nie, ale nie ma to dla mnie większego znaczenia. Zresztą znamy się dopiero od tygodnia. To zbyt mało by tęsknić już? Nie wiem czy chcę kochać, dlatego zdjęcia i jego wizerunek nie ma znaczenia.

Gość test o ster on
czasem tak jest slomiany ogien wybuch uczuc takich trudnych do okreslenia... glodem to mozna nazwac

Gość test o ster on
pewnie ze ma znaczenie wizerunek... moze nie tutaj nie podczas rozmow ale jezeli dojdzie do spotkania z reszta to chyba logiczne nie kocha sie tylko slow

Gość test o ster on
Vann czlowieka czasem ponosi nie zastanawia sie nad konsekwencjami idzie przed siebie chce sprawdzic czym to sie skonczy i tak powinno byc... co nas nie zabije to nas wzmocni.

Gość Kiebzań
obca... ile masz lat?

Gość c*
Zauroczyłaś się nim, to jest pragnienie uczucia, ktore przelewasz na osobe po drugiej stronie kabelka.

Gość test o ster on
czasem sie to oplaca :)

Gość test o ster on
nie przejmuj sie... i tutaj i w swiecie bardziej realnym ludzie maja tyle samo szczescia w poszukiwaniach... inne medium na co innego sie patrzy a co sie znajduje to juz roznie bywa.

Gość obca w tym świecie
Zauroczyłam, ale przecież nie mogę zauroczyć się od tak nie widząc drugiej osoby. Czyli to jednak zauroczenie słowami? Zresztą to ja rozpoczęłam dyskusje pierwsza, więc chyba skrzywdzić mnie nie chce?

Gość zaniepokojona...
ja też się zauroczyłam. tym jak pisze. czytając go, po ciele (dosłownie) przebiegały mi dreszcze. tak bardzo mnie pociągał, jego intelekt. potem go zobaczyłam. i się zauroczyłam. chcoiaż to nigdy nie był mój typ faceta, już wiedziałam, że obojętnie jak będzie wyglądać, na pewno się nie rozczaruje. i miałam rację. wspaniały mężczyzna :)

Gość test o ster on
tego do konca nie mozesz byc pewna... ludzie niszcza sie po x latach wspolnego zycia ... nie ma recepty :)

Gość obca w tym świecie
Przeginam? Co jest złego w rozmowie z drugą osobą?

Gość test o ster on
zaniepokojona spotkaliscie sie juz ?

Gość zaniepokojona...
nie, nie spotkaliśmy się. ale mam jego fotki. to jest zupełnie inne uczucie. nie widząc go na żywo, jestem w stanie (na podstawie fotek) wyobrazić sobie go, jak reaguje na moje listy, jak by mnie dotykał, jak by ze mną rozmawiał. potrafił mnie zafascynować swoją osobą. i nadal to robi. niesamowite.

Gość test o ster on
czyli wszystko na dobrej drodze :) powodzenia

Gość obca w tym świecie
u mnie jest trochę podobnie, ale on nie karmi mnie głodnymi kawałkami. To jest rozmowa. Tylko rozmowa. A mimo to zaczynam się przyzwyczajać. Wydawało mi się, że jestem zbyt stara na takie internetowe zabawy.

Gość test o ster on
dziwne to wszystko czasem ludzi dzieli ogromna odleglosc a mimo tego trwaja w takim zwiazku czekaja :)

Gość DJ Traktorzysta
Cos Ci napisze. Pare lat temu przezylem cos podobnego, tzn. zakochalem sie w dziewczynie z drugiego konca Polski mimo ze jej nawet na oczy nie widzialem, a tylko ze soba pisalismy i rozmawialismy godzinami przez telefon. Zdjeciami wymienilismy sie dopiero listownie, bo wtedy jeszcze aparat cyfrowy to byl prawdziwy rarytas. I musze przyznac, ze dziewczyna z urody wcale mi do gustu nie przypadla. Ale po 2 miesiacach zdecydowalismy sie na spotkanie. I co sie okazalo... ze dziewczyna jest kompletnie niepowazna. Chciala mnie do siebie uwiazac, oczekiwala po 2 wspolnych dniach deklaracji ze z nia zamieszkam, a potem poslubie, co więcej - narozpowiadala wszystkim swoim znajomym ze jest ze mna w ciazy i tego typu sprawy. Mialem przez to sporo klopotow, wlacznie z tym, ze stracilem prace i ogolnie reputacje wsrod znajomych. To byla nauczka na przyszlosc, zeby wiecej podobnej glupoty nie popelnic. Choc oczywiscie wiem ze na poczatku czlowiek mysli ze wszystko jest takie piekne i rozowe. Oczywiscie mozesz sie z nim spotkac jesli bedziecie mieli okazje i ochote, ale uwazaj zeby za bardzo sobie niczego nie wkrecac. Nie znasz przeciez czlowieka, mozna czasem nie za ciekawie trafic. Pozdrawiam.

Gość zaniepokojona...
testosteron, raczej spotkania nie będzie. obca, to nie są głodne kawałki. rozmawiamy na wszystkie tematy, ale jestem nim zauroczona, nawet jak pisze o pogodzie, to jego słowa czytam całą sobą. to dla mnie dziwne uczucie. ale mi się zdarzyło. pomiędzy wszystkim nie myślę już tak często o nim. potrafię odłączyć się od komputera kiedy przebywam w realu, kiedy siadam d klawiatury istnieje tylko on i ja. :)

Gość test o ster on
zaniepokojona dlaczego ?

Gość obca w tym świecie
Zaczepiając go nie przeszło mi przez myśl nawet, że mogę oczekiwać czegoś więcej niż rozmowa.

Gość test o ster on
DJ zmyslasz :)

Gość test o ster on
Straciles reputacje niby dlaczego ... i prace ?:) przez to ze dziewczyna z innego miasta naopowiadala cos swoim znajomym ? To sie troche* kupy nie trzyma :P

Gość erre
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Gość zaniepokojona...
testosteron, bo dzieli nas za dużo. i boję się zaangażować zbyt mocno. nic od niego nie oczekuje, nie składamy sobie żadnych deklaracji. tak jak jest jest dobrze. musi nam to wystarczyć. mi musi. on nie może oczekiwać na więcej, ja nie mogę od niego nic wymagać. ale w innych okolicznościach...