Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca w tym świecie

Czy ktoś może mi powiedzieć..?

Polecane posty

Gość zaniepokojona...
test o ster on, to ona mieszka za granicą? życzę w takim razie dużo powodzenia, żeby wam się udało. jeżeli Ci zależy, to powiedz jej o tym. :) ja czasem chciałabym od niego usłyszeć takie słowa, ale wiem, że nie chce mnie skrzywdzić, dlatego pomiędzy wierszami wywchwycam cieplejsze uczucia do mnie :)

Gość test o ster on
niedobry los rzuca ludzi po calym swiecie :)

Gość obca w tym świecie
Cieszę się, że tak daleko. Nie będzie nas ciągnęło do spotkań

Gość zaniepokojona...
no właśnie, odległość byłaby ok, a w naszym przypadku nie ma problemów. dwie godzinki jazdy i mogę być u niego. za blisko, i to nas przeraża. bo ciągnie nas (kiedyś bardziej, teraz już ochłonęliśmy i staramy się o tym nie myśleć)

Gość obca w tym świecie
Dlatego wybierając potencjalną osobę do rozmów szukałam poza granicami kraju. Zresztą szukałam osoby do rozmowy, bo akurat w tamtej chwili potrzebowałam słuchacza. A znalazłam słuchacza i rozmówce.

Gość test o ster on
hmm w takim razie co stoi na przeszkodzie jestescie zwiazani z kims ... ? Dublin... przeciez to hmm 2 godziny lotu ? moze godzina z kawalkiem.

Gość obca w tym świecie
Nie. Nie może być spotkania. Jeżeli można nazwać mój obecny stan związkiem. To tak. Źle się z tym czuję.

Gość test o ster on
na jedno uwazajcie w pewnym momencie nie bedziecie mogly wyobrazic sobie zycia bez tych osob... po drugiej stronie... bez ich slow... obecnosci mimo ze tak nienamacalnej...co wtedy ?

Gość zaniepokojona...
tak, jesteśmy związani już. ale nie mylcie tego z internetowym romansem, bo taki on nie jest. po prostu to wirtualna przyjaźń, która czasem rośnie w głębsze uczucie, by po chiwli otrzęsienia powrócić do starej formy. mam pytanie, czy wasze internetowe znajomości zawiązały się przez kafe? :)

Gość test o ster on
Klaniam sie i znikam ... bedzie dobrze musi byc :)

Gość obca w tym świecie
wtedy zacznę się zastanawiać. Na razie żyć mogę, ale już zaczynam tęsknić.

Gość zaniepokojona...
test o ster on, no właśnie? i co wtedy zrobisz?jesteście wolni? jeżeli tak, i jeżeli ona kogoś znajdzie, tam daleko, co zrobisz? ja jestem dorosła. tutaj mam swoje życie, on jest wirtualny, istnieje, ale nie namalcalnie, jeżeli się skonczy, będę tęsknić, ale nie tak, jak byśmy spotykali się w realu. dlatego nie chcę tego przenosić do rzeczywistości

Gość obca w tym świecie
kafe? Nie...Pierwszy raz tu jestem, ale potrzebałam ogólnego sprowadzenia mnie na ziemię. Pomyślałam, że forum będzie dobrym miejsce.

Gość zaniepokojona...
obca, i zamiast sprowadzić na ziemię, spotkalas podobnych do siebie. muszę na chwilę się "odłączyć" ale jeszcze napiszę coś potem :)

Gość obca w tym świecie
ja też będe zaraz znikała. Koniec pracy. Koniec internetu:)

Gość obca w tym świecie
Wiedziałam, że są ludzie z podobnym przypadkiem do mnie, ale nie myślałam, że tak prędko się pojawią. Ja też wieczorkiem wpadnę.

Gość obca w tym świecie

Gość obca w tym świecie
Właśnie wlazłam do domciu. Ciepła herbata, kolacja i to oczekiwanie na jeko online. Jak na razie cisza, która strasznie męczy, ale pojawi się. Wiem to.

Gość nokia to beznadzieja
Osobiscie radze albo jak najszybciej przeniesc to do reala, albo skonczyc... bo inaczeej nic dorego z tego nie bedzie, niestety.

Gość obca w tym świecie
Po co mam się spieszyć z przeniesieniem tych w chwil w życie realne skoro tak jest dobrze.

Gość tak bywa...
pojawił się:)??

Gość obca w tym świecie
Dostałam emeila. Czuję nie dosyt, ale i tak miałam dzisiaj się wcześniej położyć.

a ja wtrace swoje 3 gorsze. Miałam identyczną sytuacje. Byłamz auroczona. Spotkalismy się i czar prysł. Tu nie chodzi o urodę, bo na zdjęciu był w porzadku. Ale człowiek musi akceptować u drugiego WSZYSTKo, to jak sie smieje, jak chodzi, rusza ręką, pije, je i jaki ma głos. Jednak cos w tym jest. Polecam zebyscie sie spotkali a sama sie przekonasz jak bedzie dalej. Pozdrawiam.

Gość obca w tym świecie
Ale wy mnie nie rozumiecie. Ja cały czas staram się uświadomić, że zaczepiając go szukałam tylko partnera do słuchania i rozmów bo tego mi brak. Czy potrzebne jest ku temu spotkanie? Właśnie. Akceptacja wszystkiego.

Masz dużo racji w tym wszystkim. Ale naprawdę, jednak potzrebne jest spotkanie, żeby \"dograć\" tą całośc. Uwierz mi. Nie pisałabym tego ot tak sobie. Podzieliłam sie z Toba sowim doswiadczeniem a Ty z nim zrób co chcesz. Ja też pragnęłam rozmów, a pozniej zapragnęłam też przytulenia gdy było mi bardzo smutno i zle. Ale jak tu przytulić meżczyzne, ktrego sie nie kocha? A może i nawet czuje wstręt? Bardzo róznie bywa.... zastanów sie nad tym i wez sobie tylko do serca, co mnie spotkało. To była niestety pomyłka (cchoć rozmowy niesamowite)....

Gość obca w tym świecie
Jak na razie spotkanie nie jest mi potrzebne. Wystarczą mi słowa. I możliwość rozmowy. Dlatego właśnie zaczepiłam. Nie miłości szukałam tylko kogoś kto mnie zrozumie i wysłucha.