Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agula 30

niedopilnowane...

Polecane posty

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=291359#more poprostu brak słów ,myślicie że można spać tak mocno żeby nie słyszeć płaczu dziecka? jak można zostawić dziecko żeby pies miał do miego dostęp? jak? a gdyby je zagryzł??? dla mnie to niepojęte ,a tak łatwo jets zapobiec takim tragediom...

Gość
bezyślność ludzka nie zna granic. Co za nieodpowiedzialny człowiek!!! Jak tak można???:( Chyba zabiłabym takiego faceta

wypadki chodzą po ludziach- a nikt nie jest doskonały- ja swego czasu kupilam maluchowi deskorolke- wydawal mi sie to dobry pomysl- na moich oczach maly przewrocil sie drązek stanął kołkiem a maly sie na niego nabil- o maly wlos nie stracil oka....... lepiej nie oskarzac innych bo nigdy nie wiecie co was czeka.. zabic sie mozna wstajac z lozka i poslizgujac sie na kapciu... i co powiecie ze mama zle kapcie ustawila??

ike ma trochę racji, ale tatus jakiś taki z lekka nieprzytomny, skoro nie obudził się , przecież dzieciak musiał strasznie płakać, dlatego właśnie mam labradora i to po szkoleniu i nigdy nie zostawiłam nosidełka na podłodze i dziecka samego z psem, pies to pies , może np. zalizać i udusić... jednak myślę, że tatuś bez wyobraźni