Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polski paradajs

własnie mówili w TV , że ma prąd podrożec bo ceny musza się

Polecane posty

Gość polski paradajs

wyrównać z cenami w Unii, ja nie mam nic przeciwko temu tylko najpierw niech sie wyrównaja zarobki!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos dzisiaj na WP ciekawie to skomentował: mają być ceny paliw jak w unii, alkohol jak w unii, papierosy jak w unii, leki jak w unii, zywnosc zbliza sie do unii, teraz energia ogrzewanie i pewnie woda jak w unii, hmm co jeszcze - ano auta, rtv, agd, ciuchy i meble juz dawno jak w unii a co w zamian - pensje prawie jak w chinach, drogi prawie jak w Nigerii, kolej prawie jak w Tadzyskistanie, korupcja prawie jak w republice bananowej, infrastruktura prawie jak w buszu hmmm - "PARADAJS" po polsku

Gość ludzie troche mozgu
uzyjcie! nikt Wam nie podwyzszy plac z dnia na dzien! one stale rosna, nie czytacie danych GUS? to jest proces ewolucyjny! a ta co powiedziala ze sie do unii nie pchala to jakas skonczona kretynka! kobieto po raz pierwszy od wiecznosci do Polski plyna miliardy! myslisz ze skad jest 5,5% wzrostu PKB i skad spadek bezrobocia? do mozliwosci pracy w Unii tez sie nie pchalas? chryste! co za dno intelektualne!

Miejmy nadzieje, że draże i gęsiwo z Gęsiwexu w Biedronce nie podrożeją...

Gość kasjerka zarabia
kasjerka zarabia na reke 650 zł bez premi.. zpremia to jakies 720 zł no tak place rosna bo ludzie uciekaja...tylko tyle ze rosnie premia...ale gdy juz sie wszystko ustabilizuje na rynku pracy to premie tez zmaleja....bo poco dawac premie przeciez juz nie ucieknie im pracownik.....podstawa powinna byc wielkosci calosci a nie z premia......

Gość ludzie troche mozgu
kasjerka tyle zarabia bo jest duzo chetnych do pracy gdzie nic nie trzeba umiec:) nie wiem co to znaczy wedlug Ciebie "ustabilizuje na rynku pracy"? nic sie nie ustabilizuje! bedzie coraz mniejsze bezrobocie a wiec coraz trudniej o pracownika, a wiec coraz wieksze pensje! to normalny proces, wszedzie przebiegajacy tak samo! nie porownuj swojego sklepiku w ktorym robisz do calego rynku! i... zmien robote:)

Gość ja ma jednak nieodparte
wrażenie, że u nas ceny rosna o wiele szybciej od płac...

Gość bezrobocie spada bo wszyscy
uciekają do pracy za granicę...

Gość kasjerka zarabia
wlasnie zmienilam...myslisz ze kasjerka to osob ktora nie musi duzo umiec? hahahaha.....zapraszam na stanowisko kasjer-sprzedawca.....na moje miejsce przyszlo juz 3 osoby...w tygodnia...czlowieku praca kasjera to jest odpowiedzialnosc... miales w raczkach 10 tys w ciagu dnia? sklep bez ochrony...

Gość kasjerka zarabia
"...w ciagu tygodnia...."

Nie wiem jak rosna wszystkie pensje w kraju... Moja niespecjalnie :P A moja babcia dostala ostatnio rewaloyzacje emerytury - ok 20zl ;) No ale tak, no faktycznie rosna :D :O