Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Kto się cieszy z nadejscia zimy?

Polecane posty

Np. ja. Nie lubie słońca (piegi, podrażnienia skóry itd. 😠 ), jest za ciepło, chodzenie podczas upału jest męczące, poza tym od tego ciepła ciągle jest się spoconym 😠 tak więc wole już zimno i zamiecie niż lato :P Ktoś jeszcze cieszy się z nadejścia zimy?

Gość a ona taka smutna
ja sie ciesze. bede mogla w koncu ukryc swoje beznadziejne cialo pod puchowa kurtka.

Gość a ona taka smutna
moze nie az tak zle, ale jednka mam kompelsky. latem widze te pewne siebie dziewczyny i jest mi smutno, ze ja nie potrafie sie tak zmienic. poza tym zima przypomina mnie. mrozna, wieje, ale jej czas tez szybko mija.

w sumie ja tez sie ciesze poniekad ale,.....przynajmniej bede miala swiety spokoj na placu zabaw...ale zima jest droga ogrzewanie trzeba placic no i buty zimowe kupic..nie mowiac o ciezkiej podrozy do Polski

Leonoro, i ile czasu na wymyślanie durnych topików!! Prawda? Siedzi się przed komputerem bez żalu, że można by na świeżym powietrzu. Czy nie lepiej, w ukochaną zimę, mróz i zawieje, wziąć się za książkę? Zamiast tu marnować czas, przede wszystkim nasz?

Gość ja sie ciesze
Ja :)

Gość moje dziecko się cieszy
...;) ja nie!!!

nie rozumiem, dlaczego sie wszyscy tak jej czepiacie ??? doslownie robicie z niej kafeteryjnego kozla ofiarnego. inni wymyslaja naprawde denne czasem topiki, i nieraz nic sie im nie powie, a leonora obojetne jaki zalozy juz zaraz sa glupie komentarze. mitygujcie sie troche . a co do zimy: ja tez sie ciesze z jej przyjscia :) uwielbiam jak jest bialo na dworze, i gdy sie robia \'kwiaty\' na oknach...

No, widze, że się ze mną zgadzacie :) Post z kur..iera wycięty sie nie liczy.

Gość Aneta 21
ohh ja sie bardzo ciesze..uwielbiam zime...zdecydowanie wole ja od lata..fujjj spocony człowiek, na nic nie ma siły... poza tym mam urodziny w zimie ;-)

{ I po co gadacie takie pierdoly } Zamiast sie czepiać lepiej powiedz jak tego nie robic. :o :P

Ja sie ciesze bo znowu bede mogla pojezdzic na nartach,poza tym jest pieknie jak jest duzo sniegu,a jak plucha to sie milo w domku siedzi,i nie rozumiem jak mozna nie lubic zimy:)

{ Ja sie ciesze bo znowu bede mogla pojezdzic na nartach } Bedziesz musiała wyjechac z Polski. Rząd zamierza zabronic jazdy na nartach. W wolnym czasie będzie obowiązek przyspażania krajowi nowych obywateli. :( :P

--> ..oo.. Mnie tego nie mów. Obowiązlkowo będzie posiadac 11-ścioro dzieci. Inaczej dostaniesz najmniejaszą emeryturę. :(

nie dam rady dobic tej 11,mialam raczej na mysli te druga opcje:)

11-ścioro dzieci>>>>> nie dam rady :O i za co ja będę żyć po 60-tce?? 😭 w tym wypadku nie wiem czy pojde na wybory :P

tia przy 9 bede juz pewnie za stara,i po co mi wlasciwie emerytura,zawsze przeciez moge zrobic skok na bank i kurort mam zapewniony do konca zycia,tylko ze na nartach sie nie da pojezdzic,ale pewnie bedzie od razu kibelek w pokoju i nie bede musiala daleko chodzic:)nie ma sytuacjii bez wyjscia,a ja mam dwie albo kupe szmalu do konca zycia albo kurort

Gość zimorodek łowca rybek
Nie. Znowu ludzie będą zamarzać :O