Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diane 35

Diane 35 - plamienie podczas pierwszego opakowania!!!

Polecane posty

Gość Diane 35

Jak długo trwały u was te plamienia i kiedy ustały przy którym listku???Czuje pewien dyskomfort z tego powodu szczerze powiedziawszy :(

ja nie miałam plamień , ale to normalne przy 1 i 2 opakowaniu nie ma się co bać

Gość zielony ogórek
a plamienia mialąs codziennie, duzo tego było? jakies skutki uboczne mialaś np bolesne piersi, czy nudności a jeśli tak to od kiedy? a cera po jakim czasie Ci sie poprawiła?

Gość Diane 35
idrisi to szczęsciara z Ciebie ;)Wiem ze to normalne, ale z lekka uciążliwe mam nadzieje że ak jak mowisz po drugim sie skonczy to bo oszaleje.

Gość diane 35
wiec tak jestem w polowie pierwszego opakowania...Skutkow ubocznych oprocz plamien narazie nie zauwazylam,nie wiem moze potem jakies sie pojawia ale poki co jest ok. Ale za to moja cera jest zdecydowanie w lepszej kondycji,juz sie nie swieci jak kiedys iz dn. na dn. jest o wiele lepiej :D

Miałam plamienia przez pierwsze 2 tygodnie, następnie tydzień spokoju i 6 dnia przerwy dostałam miesiączkę.

Gość diane 35
dziekuje kobietki,mam nadzieje ze sie w koncu skoncza te cholerne plamienia.

Gość marchewka z ogródka
dziewczyny a jak macie te plamienia to nosicie podpaski czy same wkladki wystarcza i to plamienie jest cały dzien czy jest a potem kilka godzin przerwy i dalej to trwa? nie bojcie sie jakis powazniejszych skutków ubocznych?

Gość diane 35
wkłądki w zupełności wystarczą ;) Niestety sa cały dzień i nawet w nocy ale troszkę mniej.Czy się boję???Raczej nie bo w ulotce jest napsiane że takie coś może ale nie musi wystąpić;)

Gość marchewka z ogródka
na razie wzięłam dwie tabletki po drugiej lekko zaczęła mnie boleć łydka w lewej nodze czy to moze byc od tabletek, poza tym nie odczuwa innych ubocznych skutków, czy dbacie bardziej o siebie bierzecie jakies witaminki a jezeli tak to jakie?

Gość uff dzięki za ten topic
bo mam własnie podobnie tzn juz 15 dzień cyklu a ja wciąż mam plamienia Bałam sie ze cos nie tak ale skoro piszecie że tez tak macie to nie umrę :) Mam tylko 2 opakowania, ale hm cera nie poprawiła mi sie jeszcze... Wydaje mi sie ze to za wczesnie by bylo Pozdrawiam

Gość kopercek
Ja jestem przy 19 tabletce pierwszego opakowania! Plamien nie mam ale prawie codziennie lekko mnie kłuje coś w brzuchu jak na okres. W sumie trwa to niedługo ale jest. Poza tym czuję się czasem jakby pełna, w sensie że nawet jeśli zjem niewiele to czuję sie jakbym zjadła bardzoo duzo! Mam nadzieje ze przejdzie przy nastepnym opakowaniu!Cera mi się nie poprawiła, ale to za wczesnie dodatkowo mam jeszcze differin i clindacne! A zabezpieczacie się dodatkowo???

hm powiem Ci tak. Nie współżyję obecnie więc sie nie zabezpieczam:) ale gdybym współżyła nie zabezpieczałabym się, no może tylko ze względów higienicznych ze względu na plamienia :)

Nie panikuj, takie plamienie jest normalne. Ja niedawno wróciłam do piguek antykoncepcyjnych i przy pierwszym listku miałam lekkie plamienie non-stop, to mnie dopiero wystraszyło! Ale powiedziałam sobie, że zobaczę, co się będzie działo przy kolejnym opakowaniu. Było OK.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134081 poczytaj ten topic Jak widzisz ile kobiet tyle opinii, także ciężko powiedzieć czy to dobry lek.. Ja mam tylko 2 listki ze względu na cerę i uregulowanie okresu, ale z tego co widzę to chyba nie pomoże ani na jedno ani na drugie..

Gość diane 35
wiecie kobietki te plamienia nie sa az tak uciązliwe może, ale sam fakt że zawsze trzeba pamietac o wkładce i w ogole..Poza tym roszk emnie to krepuje przy facecie:(Jak Wy sobie z tym radzicie tzn. przy waszym meżczyznie,gdy macie ochotke na coś a tu takie plamienia????

Gość kopercek
Zapomniałam dodać, że od 5 tabletki ciągle bolą mnie piersi!!

Gość porada2656
Jestem przy 11 tabletce pierwszego Opakowania i mam non stop plamienia, krwawienia. Sa dosyc obfite. Poza tym strasznie boli mnie w dole brzucha i stały ból piersi. Jak myślicie iśc z tym do lekarza?

Gość elizzza;;;;
jak możecie się faszerować czymś takim???a potem się będziecie dziwić, że w ciąże nie możecie zajść