Gość kapotka Napisano Listopad 6, 2006 :-) poszukuje kolorowych - najlepiej czerwonych getrów.. krótkich, wełnianych.. byłam w H&M i Zarze ale tam albo nie ma albo są w takich nudnych jesiennych kolorach.. nic specjanlego.. nie mam tez niestety instytucji babci i nie ma mi kto ich wydziergać na drutach... może ktoś gdzieś widział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszka25 1 Napisano Listopad 6, 2006 W wiekszych centrach handlowych widziałm takie srtoiska z kolorowymi skartetami i podkolanówkami i getrami W wa-wie np w Arkadii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapotka Napisano Listopad 6, 2006 a ile kosztują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszka25 1 Napisano Listopad 6, 2006 dokładnie nie wiem ale myślę ż edroższe niż 10-30 zł to nie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wuzetka_80 Napisano Listopad 6, 2006 te za 20 są kiepskie - małe, ok. 20cm.. i raczej nie dostaniesz czerwonych.. ja bynajmniej nie widziałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaparoni Napisano Listopad 6, 2006 ja widziałam takie getry w necie: http://www.vintageshop.pl/index2.php?p=productsList&iCategory=18&sName=Kamila-Wojciechowska były też chyba w Galerii Centrum, ale nie wiem czy czerwone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambinek Napisano Listopad 7, 2006 getry to takie jakby skarpetki bez stóp czy leginsy? bo jeżeli leginsy, to w taili weil są czerwone. a jeżeli nie, to nigdzie takich nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapotka Napisano Listopad 7, 2006 getry to akie skarpety bez stóp własnie.. chyba sie skusze na te czerwone na vintageshop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antykotka Napisano Listopad 8, 2006 a na co zakładasz je? jak byłamw podstwówce takie nosilam ubrane na dresy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapotka Napisano Listopad 8, 2006 ja nosze do kolorowych rajstop i albo spódnic, albo spodni 3/4.. ale wole do spodni... do tego mam rękawiczki w tym samym zwykle kolorze.. fajnie to wygląda i jest ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach