Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Batonik
Czy ktoś mógłby mi powiedziec coś na temat tych szamponów koloryzujących z Krasy (tych o intensywnich koloach) - czy są dobre, czy kolor wychodzi taki jak powinien, no i czy sa to szampony zmywalne - nietrwałe? ;)

ja dzis robie na burgund odrazu powiem ze opakowanie jest tak male ze na moje wlosy potrzeba z trzy opakowania

kolory wychodzą takie jak powinny ale co do trwałości...no cóż to tylko szampon, farby wg mnie zdecydowanie lepsze

Gość Batonik
Ale mnie własnie o to chodzi, żeby były zmywalne, dlatego sie pytam, czy zmywają się jak zwykłe szamponetki, że po paru myciach po kolorze ani śladu? ;)

Andzia74 mogłabyś wysłać mi n email jakieś informacje na temat tej firmy, której masz katalog w stopce (betterware) ?

kolorek zrobiony kolor podobny jak na zdjeciu choc ciut ciemniejszy ,zobaczymy ile bedzie sie trzymal ,mam nadzieje ze chociaz prze te pieć myć:)

Gość Batonik
Ciemnieszy niż na zdjeciu z tą kobitką z 'różkami'? Heh powiedz za jakiś zcas jak szybko kolor się zmywa ;)

batonik wlasnie o tą dziewczyne mi chodzi:)jak kolor zejdzie to napisze choc mam ten lux ze wlosy myje raz na pięć dni;)

Gość a może wiecie czy
woda Faberlic - Ramyata EDP jest już wycofana ze sprzedaży?! nigdzie jej nie widzę :(

Gość a może wiecie czy
dziękuję za odpowiedź :) napisz w topiku kiedy będzie dostępna, bo mam na nią ochotę ;)

Gość Żenada...
kosmetyki faberlic sa ok - gorzej juz z funkcjonowaniem firmy! Nie zdziwcie sie jak zostaniecie pozbawieni swojej grupy, bo komus ona byla potrzebna! chamstwo i zenada! pol roku pracy, prawie 50osob i wszystko stracilam. idiotyzm. moze w innych firmach sie mniej zarabia, ale przynajmniej ciebie szanuja!

Jak to grupę straciłaś??? Jak mogło do tego dojść? Pisałaś do biura, zeby to wyjaśnić?

ja kiedys tez tak mialam ,podobno weszla ustawa ze w mojej grupie moga byc tylko osoby z mojego wojewodztwa ,dlatego przestalam sie w to bawic mam nadzieje ze nie zrobią tego ponownie Zenada wyjasnij wszystko w firmie... to jest nie pojete by tak postąpić

Gość agusha
hey ja mam gruope po calej polsce i nie mam problemu nikt mi jej nie podbiera mysle ze trezba to wyjasnic

Gość agusha
ja mam w swojej struktorze laske z olsztyna moge dac ci na nia namiary

No wkurzające to jest. Nie wiem co sie tam dzieje.

Gość Aly
Hej, jestem konsultantką Faberlic i powoli buduje swoją grupę. Przeczytałam coś co mnie troche zaniepokoiło, chodzi mi o wypowiedź jednej osoby że straciła swoją grupę ponieważ komuś była ona potrzebna. Mam pytanie, jak do tego doszło. Wiesz, ja też ciężko pracuję by coś tu osiągnąć i nie chce sie niemile zaskoczyć. W końcu nie pracuje sie dla idei. Tak jestem bardzo zadowolona z kosmetyków i ogólnie ze współpracy z firmą jednak to co przeczytałam to wydało mi się trochę dziwne. Sprecyzuj swoją wypowiedź, jezeli mozesz. Pozdrawiam

No szkoda ze ta dziewczyna nie napisala co zalatwila w biurze bo chyba zadzwonila? Watpie czy ktos moze \"ukraść \" cala grupe choc faktycznie mozna ją przejąć ale razem z przelożonym strefa sie odnowila!!!! WRESZCIE

Gość Aly
Tak, ale chyba jak przejmuje ktoś grupę wraz z przełożonym to przecież ta grupa nadal pozostaje twoją grupą, dobrze kojarze czy nie?

Agusha to dasz namiary na ta dziewczynę?? tylko czy ona jest aktywną konsultantką o bym potrzebowala grudniowe katalogi

Gość agusha
no wiesz wlasnie do niej pisalam i wyjechala wiec nie da rady zamowic katalogow